skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kesha – Here Comes The Change (“On The Basis of Sex” O.S.T.)

Η Kesha συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας “On the Basis of Sex” με το τραγούδι “Here Comes The Change”!

Τίτλος τραγουδιού“Here Comes The Change”

Καλλιτέχνης: Kesha

Μουσική / Στίχοι: Kesha, Drew Pearson, Wrabel

Εταιρεία: Kemosabe Records/RCA Records

Από το O.S.T.: “On the Basis of Sex”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά δρώμενα φαίνεται πως είναι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Kesha. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της “Rainbow The Film”, με σκοπό να θίξει ευαίσθητα ζητήματα, η Kesha προχώρησε στην κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού, με τίτλο “Here Comes The Change”. Το τραγούδι αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επίσημου soundtrack της επερχόμενης αμερικανικής, βιογραφικής – δραματικής ταινίας “On the Basis of Sex”. Πρόκειται για την ιστορία μίας δικηγόρου, ονόματι Ruth Bader, που συνεργασία με τον σύζυγό της θα προσπαθήσει να φέρει ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. το ζήτημα της διάκρισης λόγω φύλου.

Το “Here Comes The Change” υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια σε συνεργασία με τους Drew Pearson και Wrabel και όπως γίνεται αντιληπτό αναφέρεται στην ελπίδα για αλλαγή στις πεποιθήσεις του κόσμου και της κοινωνίας εν γένει. Γεμάτη πάθος, η Kesha ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου μέσω της Focus Features.

Η Mimi Leder, σκηνοθέτης της ταινίας, ώθησε την Kesha να γράψει το τραγούδι και αναφέρει σε δηλώσεις της το εξής: “Ήθελα να γράψει το τραγούδι γιατί η γεμάτη πάθος φωνή της και το τεράστιο ταλέντο της μεγαλοποιούν τις επιταγές της κοινωνικής δικαιοσύνης για τις οποίες η Ruth Bader συνεχίζει να αγωνίζεται καθημερινά.”

Kesha - Here Comes The Change (“On The Basis of Sex” O.S.T.)

Back To Top