skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kim Cesarion – Water

O ελληνικής καταγωγής, Kim Cesarion, επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single του, “Water”!

Τίτλος τραγουδιού“Water”

Καλλιτέχνης: Kim Cesarion

Μουσική / Στίχοι: Nirob Islam, Kim Cesarion, Jason Gill, Arnthor Birgisson

Εταιρεία: SME/Boogie Move Trip

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο Kim Hugo Leonel Niko Cesarion γεννήθηκε στη Στοκχόλμη το 1990, ωστόσο ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Γουαδελούπη και η μητέρα του από την Ελλάδα. Ο Kim Cesarion, όπως έγινε αργότερα γνωστός, είναι ένας κλασικά εκπαιδευμένος μουσικός. Σπούδασε στην Lilla Akademien, μια πολύ γνωστή μουσική σχολή στη Στοκχόλμη και παίζει διάφορα όργανα, όπως βιολί, πιάνο, διπλό μπάσο, βιόλα και drums. Παρακολούθησε επίσης μια σχολή κλασικής μουσικής στη Ρωσία ενώ ο πατέρας του και ο θείος του είναι δισκογραφικοί παραγωγοί.

Το 2013 κυκλοφόρησε το single “Undressed” και λίγο αργότερα το ομότιτλο ντεμπούτο του album, αποσπώντας θετικές κριτικές από σύσσωμο το μουσικό τύπο. Υιοθετώντας έναν pop, R’n’B, urban ρυθμό, και όχι τόσο τους κλασσικούς δρόμους που είχε διδαχθεί, ακολούθησαν τρία ακόμα singles (“Brains Out”, “I Love This Life” και “Therapy”) τα οποία δεν γνώρισαν την επιτυχία του πρώτου, πράγμα τον έκανε να πάρει το χρόνο του και να ανασυνταχθεί μέχρι το επόμενο βήμα του.

Ο Cesarion, επέστρεψε πριν από λίγο καιρό με το τραγούδι, “Call On Me”, και τώρα παρουσιάζει άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Water”. Πρόκειται για ένα τραγούδι που συνδυάζει τη μοντέρνα R’n’B μουσική και τα βελούδινα φωνητικά του Cesarion, ενώ το επαναλαμβανόμενο sample από το κλασσικό πλέον “Dilemma” του Nelly με την Kelly Rowland, ανεβάζει τις “μετοχές” του τραγουδιού με σκοπό πάντα την κορυφή των απανταχού charts.

Kim Cesarion - Water

Back To Top