skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kimbra – Everybody Knows

Η Kimbra αποκάλυψε λεπτομέρειες για το καινούριο της album και μοιράστηκε το lead single αυτού!

Τίτλος τραγουδιού: “Everybody Knows”

Καλλιτέχνης: Kimbra

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Primal Heart” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Νεοζηλανδέζα, pop/R&B τραγουδίστρια, Kimbra Lee Johnson, ή απλά Kimbra, επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Everybody Knows”. Το τραγούδι αυτό πρόκειται για το πρώτο single που η τραγουδίστρια μοιράζεται από το επερχόμενο, τρίτο κατά σειρά, studio album της.

Το καινούριο album ονομάζεται “Primal Heart” και αποτελεί follow-up του “The Golden Echo”, του 2014. Η κυκλοφορία του “Primal Heart” αναμένεται να γίνει στις αρχές του 2018. «Πρόκειται για ένα album στο οποίο εκθέτω τον εαυτό μου με ένα νέο τρόπο για τους ανθρώπους, προβάλλοντας μια διαφορετική πλευρά και νιώθοντας περισσότερο θάρρος να μιλήσω για τα πράγματα», δήλωσε η Kimbra.

Ακόμη, η Kimbra αποκάλυψε μερικά από τα μεγάλα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε για το “Primal Heart”. Πρόκειται για τους: Childish Gambino, David Longstreth από τους Dirty Projectors και Skrillex. Στην παραγωγή του album βοήθησε ο φημισμένος παραγωγός, John Congleton.

Το lead single του album, “Everybody Knows”, έχει έναν πολύ ενδιαφέρον ήχο, κάτι ανάμεσα σε soul και syntpop, ενώ περιγράφει το πώς είναι να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις μακριά από σχέσεις που σε πλήγωσαν: “I was young and gullible/ But baby I grew/ Now the whole world’s watching you”. Κυκλοφόρησε με την συνοδεία ενός επίσημου lyric video, το οποίο περιλαμβάνει το art cover του single, που αποτελεί φωτογραφία της Micaiah Carter.

Kimbra - Everybody Knows

Back To Top