skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lana Del Rey – Elvis (“The King” O.S.T.)

H Lana Del Rey δανείζει το τραγούδι της “Elvis” στο soundtrack του νέου ντοκιμαντέρ “The King”!

Τίτλος τραγουδιού“Elvis”

Καλλιτέχνης: Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Lana Del Rey

Από το OST: “The King”

Ημερομηνία κυκλοφορίας OST: TBA

Art-Cover:

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατο του Elvis Presley, ο διπλά βραβευμένος με Sundance Grand Jury, Eugene Jarecki, παίρνει μια Rolls-Royce του 1963 και ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι στην Αμερική. Από το Μέμφις ως τη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας και ακόμα πιο πέρα, το ταξίδι εστιάζει στην άνοδο και στην πτώση του Elvis σαν μια μεταφορά για τη χώρα που άφησε πίσω του. Σε αυτή την πρωτοποριακή ταινία, ο Jarecki ζωγραφίζει ένα φανταστικό πορτρέτο της κατάστασης του αμερικανικού ονείρου δίνοντας μια πιο διεισδυτική ματιά στο πώς έφτασε και εδώ η κόλαση. Ένα διαφορετικό cast Αμερικανών, τόσο διάσημων όσο και μη, εντάσσεται στο ταξίδι. Με μουσική & εμφανίσεις από τους: Emmylou Harris, Ethan Hawke, Alec Baldwin, Tony Brown (δισκογραφικός παραγωγός και μέλος της μπάντας του Presley), Billie Holiday, Ashton Kutcher, Sigur Rós, Big Mama Thornton κ.α.

Ανάμεσά τους και η Lana Del Rey, που πάντα δήλωνε μεγάλη θαυμάστρια του “βασιλιά” η οποία όχι απλά εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ “The King” αλλά προσφέρει κι ένα τραγούδι της στο soundtrack του. O λόγος για το “Elvis”, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της από 2008, το οποίο είχε αναρτήσει η ίδια μέσα από τη σελίδα της στο MySpace, όταν ακόμα χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Sparkle Jump Rope Queen. Το τραγούδι επισημοποιήθηκε στο ASCAP Ace Repertory, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στο παρελθόν η Lana Del Rey έχει κάνει πολλές φορές αναφορές στο όνομα του Elvis, μέσα από άλλα της τραγούδια όπως: “Body Electric” και “Hollywood’s Dead”, καθώς και στην ταινία μικρού μήκους “Tropico”!

Lana Del Rey - Elvis ("The King" O.S.T.)

Back To Top