skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lewis Capaldi – Lost On You

O ανερχόμενος μουσικός, Lewis Capaldi, μας εντυπωσιάζει ξανά με το δεύτερο single του, “Lost On You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lost On You”

Καλλιτέχνης: Lewis Capaldi

Μουσική / Στίχοι: Lewis Capaldi

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 6 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

O Lewis Capaldi είναι ένας ανερχόμενος και χαρισματικός, νεαρός μουσικός, από τη Σκωτία, που τραγουδά από την ηλικία των 12 ετών. Τον πρωτοείδαμε, πριν μερικά χρόνια, στο νεανικό project με έδρα τη Σκωτία, “Hit The Road”, και από τότε τα μουσικά του ίχνη χάθηκαν.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, έδωσε μια sold out συναυλία στο King Tut’s, συναυλιακό χώρο της Γλασκώβης, ενώ στις 30 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single του, με τίτλο “Bruises”. Είναι ένα καλογραμμένο τραγούδι, για μια αποτυχημένη σχέση, που αποκάλυψε τις υπέροχες ποιότητες της φωνής του Capaldi. To “Bruises”, γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την κυκλοφορία του, πράγμα ασυνήθιστο για έναν άγνωστο καλλιτέχνη. «Μπερδεύτηκα πραγματικά με το να βλέπω το “Bruises” να ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Ήταν σουρεάλ», δήλωσε σχετικά ο Capaldi. «Το μόνο που θέλω είναι να μην κυκλοφορήσω κάτι τελείως απαράδεκτο και το αντίκρισμα που βρήκε με κάνει να νιώθω ότι τα πηγαίνω καλά μέχρι τώρα».

Στις αρχές του Ιουλίου, ο νεαρός αυτός ταλαντούχος μουσικός, επέστρεψε με ακόμη ένα ξεχωριστό single στις αποσκευές του. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Capaldi και έχει τον τίτλο “Lost On You”. Το νέο αυτό τραγούδι, ακολουθεί μουσικά και θεματικά το προηγούμενο, καθώς είναι ένα προσωπικό και ειλικρινές τραγούδι χωρισμού. Ο ίδιος αναφέρει σχετικά: «Δεν θα έλεγα ότι τα τραγούδια συνδέονται, με κανέναν τρόπο, αφορούν και τα δυο ερωτικές σχέσεις, αλλά το “Lost On You”, έχει να κάνει περισσότερο με το συναίσθημα του να μην μπορείς να κάνεις κάποιον χαρούμενο, ασχέτως του πόσο πολύ προσπαθείς ή του πόσο πολύ θέλεις να κάνεις την κατάσταση να δουλέψει. Όταν τραγουδώ “Hope you’ll be safe in the arms of another/Cause I can’t take the weight of your love”, εννοώ ότι ελπίζω να βρεις κάποιον που θα σου δώσει περισσότερα από όσα μπορώ εγώ σε αυτό το σημείο».

Ο Lewis Capaldi έχει προγραμματίσει επερχόμενη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, για τον μήνα του Σεπτέμβρη.

Lewis Capaldi - Lost On You

Back To Top