skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Lisa Morales – I Want The Roses

Η Lisa Morales κυκλοφορεί το υπέροχο single της, “I Want The Roses”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Want The Roses”

Καλλιτέχνης: Lisa Morales

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Luna Negra and the Daughter of the Sun”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι latin ενορχηστρώσεις και οι αγγλικοί, ισπανικοί και “Spanglish” στίχοι είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της μουσικής της Lisa Morales, που θα αποτυπωθούν σε 11 ολοκαίνουρια τραγούδια που θα αποτελούν με τη σειρά τους το δεύτερο studio album της, “Luna Negra and the Daughter of the Sun”. Τα τραγούδια αυτά υπογραμμίζουν τον αντίκτυπο της καταγωγής της, αλλά είναι αδύνατο να μην γίνουν αντιληπτά και τα στοιχεία της Americana και country μουσικής που αναμοχλεύονται με όλα τα παραπάνω, χρίζοντας αυτόματα την Morales μια από τις πιο πολυδιάστατες καλλιτέχνιδες του 2018.

Με μια φωνή χρωματισμένη με κοσμική σοφία, στενοχώρια και περιπλάνηση, η Morales, κάνει ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο στοιχεία των δύο χωρών. Ξαδέρφη της μεγάλης τραγουδίστριας, Linda Ronstadt και κόρη ακαδημαϊκής καθηγήτριας που μιλά 11 γλώσσες, βυθίστηκε από μικρή ηλικία, στη δουλειά ξένων ποιητών όπως του μεγάλου Ισπανού συγγραφέα Federico Garcia Lorca.

Ένα από τα πρώτα δείγματα του δίσκου είναι και το τραγούδι “I Want The Roses”, ένας ισχυρός διαλογισμός σχετικά με αυτά που συμβιβαζόμαστε σε μια σχέση, σε αντίθεση με αυτά που τελικά μας αξίζουν.

Στο δίσκο συμμετέχουν ο κιθαρίστας Charlie Sexton, γνωστός από την πολυετή συνεργασία του με τον Bob Dylan, ο Adrian Quesada (Prince), ο David Pulkingham (Patty Griffin, Alejandro Escovedo), ο David Garza (Juliana Hatfield, Fiona Apple), ο ντράμερ των Los Lobos, Cougar Estrada και ο μπασίστας των Los Lonely Boys, Jojo Garza. Την παραγωγή του υπογράφει ο Michael Ramos, (Shawn Colvin, John Mellencamp, BoDeans), προσθέτοντας ήχους ατμοσφαιρικού ακορντεόν σε μερικά από τα τραγούδια. Στα φωνητικά συμμετέχει η τραγουδοποιός Eliza Gilkyson και ο εκλιπών τραγουδιστής Jimmy LaFave, στο ντουέτο “Avalanche”.

Lisa Morales - I Want The Roses

Back To Top