skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | LSD – No New Friends

Οι LSD επέστρεψαν και μας παρουσιάζουν το πέμπτο single από το πολυ-αναμενόμενο, ντεμπούτο album τους!

Τίτλος τραγουδιού: “No New Friends”

Καλλιτέχνης: LSD

Μουσική / Στίχοι: Henry Agincourt Allen, Timothy Mckenzie, Sia Furler, Diplo, Thomas Pentz, Jr., Philip Meckseper

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “LSD”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Σα δυναμίτης ‘έσκασε’ το 2018 η πληροφορία για την συνεργασία των Sia, Diplo και Labrinth ως LSD! Η παρουσίαση του νέου τους υλικού ενθουσίασε τους θαυμαστές και των τριών καλλιτεχνών, ενώ το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως ξεπέρασε τις προσδοκίες. Σχεδόν, λοιπόν, μετά από ένα χρόνο, το supergoup αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album του.

Αυτό θα έχει τίτλο “LSD” και ως επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας του έχει οριστεί η 12η Απριλίου. Η Columbia Records ‘χτύπησε χρυσό’ και δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Έπειτα από τραγούδια, όπως ταGenius, “Audio”, “Thunderclouds” και Mountains, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το φρέσκο, ρυθμικό και electro / power-pop τραγούδι των LSD, με τίτλο “No New Friends”. Στο άκουσμά του η φωνή της Sia σαφώς και ξεχωρίζει, ενώ η επιμέλεια τους μουσικής από τον Diplo -ανάμεσα σε άλλους- ήταν καθοριστικής σημασίας για την άνοδο του single στα charts.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως πέρα από την κυκλοφορία του τραγουδιού αυτού, οι LSD ανακοινώνουν την δυνατότητα προ-παραγγελίας του ομώνυμου δίσκου τους μέσω των ψηφιακών πλατφορμών. Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε…

LSD – No New Friends

Back To Top