skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Luke Bryan – Hooked On It

Ο Luke Bryan κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Hooked On It”!

Τίτλος τραγουδιού“Hooked On It”

Καλλιτέχνης: Luke Bryan

Μουσική / Στίχοι: David Lee Murphy, Dallas Davidson, Luke Bryan

Από το album: “What Makes You Country”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου δίσκου του, ο Luke Bryan μοιράζεται με το κοινό ακόμα ένα τραγούδι του, υπό τον τίτλο “Hooked On It”. Πρόκειται για μία country σύνθεση στο γνώριμο μουσικό ύφος του Αμερικανού ερμηνευτή, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν τα rock στοιχεία. Το άρτιο, δυναμικό τραγούδι φέρει την υπογραφή των David Lee Murphy, Dallas Davidson, καθώς και του ίδιου του ερμηνευτή στη μουσική και τους στίχους του.

Το “Hooked On It” αποτελεί το follow-up του προηγούμενου single του, “Light It Up”. Να θυμηθούμε πως στο video clip του εν λόγω τραγουδιού συμμετείχε ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, Jimmy Butler. Ο Bryan φαίνεται πως έχει επιστρέψει με τις καλύτερες διαθέσεις και ο λόγος φυσικά είναι η επικείμενη κυκλοφορία του έκτου κατά σειρά studio album του, “What Makes You Country”. Η επίσημη πρεμιέρα του έχει οριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας, Capitol Nashville.

Παράλληλα, ο Bryan αναμένεται να ξεκινήσει την νέα του περιοδεία, “What Makes You Country Tour”. Η εκκίνηση θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο JQH Arena στο Springfield του Μισούρι και η διάρκεια της περιοδείας αναμένεται να είναι ως και το φθινόπωρο του 2018.

Luke Bryan – Hooked On It

Back To Top