skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Manic Street Preachers – International Blue

Οι Manic Street Preachers επιστρέφουν με το single “International Blue”.

Τίτλος τραγουδιού“International Blue”

Καλλιτέχνης: Manic Street Preachers

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Resistance Is Futile”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Οι Manic Street Preachers μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single “International Blue” – το οποίο ο μπασίστας και στιχουργός τους, Nicky Wire περιέγραψε ως «αδελφικό τραγούδι του ‘Motorcycle Emptiness’».

Το τραγούδι είναι προάγγελος του ολοκαίνουριου, δέκατου τρίτου δίσκου τους, που θα έχει τίτλο “Resistance Is Futile” και έχει φιξαριστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου του 2018. Ο Wire σε συνέχεια της δήλωσης του αποκάλυψε πως πρόκειται για έναν “αισιόδοξο” δίσκο που έρχεται σε αντίθεση με την ανησυχητική φύση του κοινωνικού και πολιτικού τοπίου των τελευταίων ετών.

Μιλώντας για το «International Blue», o Wire δήλωσε: «Νομίζω ότι υπάρχει μια ορισμένη, αφελής ενέργεια και μια διάπλατη μελαγχολία στο τραγούδι που αντανακλάται σε όλο το album. Είναι μια καλή αντιπροσώπευση της ενέργειας του «Generation Terrorists» και λίγο σαν ένα καινούριο «Motorcycle Emptiness», που τοποθετείται στη Νίκαια και όχι στην Ιαπωνία. Υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία από το τραγούδι του Bowie, “Station To Station” του 1970, από το οποίο αντλήσαμε μεγάλη επιρροή. Αλλά εξακολουθούμε να έχουμε μια εμμονή με τη μελωδία”. 

Οι στίχοι του τραγουδιού -όπως και όλων των τραγουδιών στο δίσκο- είναι φτιαγμένοι από τα πράγματα που τους παρέχουν έμπνευση κι έτσι είναι λογικό να μιλάμε για έναν πραγματικά “αισιόδοξο” δίσκο!

Manic Street Preachers - International Blue

Back To Top