skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MARINA – Orange Trees

“Orange Trees” έχει τίτλο το νέο τραγούδι της Marina και είναι εδώ για να το απολαύσετε!

Τίτλος τραγουδιού: “Orange Trees”

Καλλιτέχνης: MARINA

Μουσική / Στίχοι: Erik Hassle, Jakob Jerlstrom, Marina Diamandis, Oscar Gorres

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: «Love + Fear»

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Εν όψει της κυκλοφορίας της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “Love + Fear”, η Marina -γνωστή μέχρι πρότινος ως Marina & The Diamonds- είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας ακόμα ένα single από αυτή. Ο λόγος γίνεται για το εύρυθμο, uptempo “Orange Trees”. Ένα άκρως καλοκαιρινό anthem ήρθε για να προϋπαντήσει τόσο τον δίσκο, όσο και το καλοκαίρι. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Erik Hassle, Jakob Jerlstrom, Marina Diamandis και Oscar Gorres.

Η 33χρονη ερμηνεύτρια, πολύ συνειδητοποιημένη με το είδος μουσικής που ακολουθεί, έχει ήδη στο πλευρό της ένα πιστό κοινό και για τον λόγο αυτό πατάει γερά στη γη και στις 26 Απριλίου αναμένεται να μας συστήσει το νέο της εγχείρημα. Δεκαέξι συνολικά τραγούδια συμπεριλαμβάνονται στο “Love + Fear” album της, στην παραγωγή του οποίου συνεργάστηκε με τους Captain Cuts, Joel Little, Sam de Jong, Jack Patterson, Grace Chatto και Mark Ralph.

Ήδη το φορτωμένο της πρόγραμμα δείχνει πως το 2019, πέρα από την κυκλοφορία του follow-up album του επιτυχημένου “Froot”, η Marina σκοπεύει να βγει στους δρόμους για την παγκόσμια περιοδεία της “Love + Fear Tour”.

MARINA – Orange Trees

Back To Top