skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Marshmello – Check This Out

Ο Marshmello δίνει ζωή στο καλοκαίρι μας μέσα από την νέα, EDM δημιουργία του, “Check This Out”!

Τίτλος τραγουδιού“Check This Out”

Καλλιτέχνης: Marshmello

Μουσική / Στίχοι: Marshmello

Εταιρεία: Joytime Collective

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Φαίνεται πως πλέον αναφερόμαστε στο νέο “best-thing” της EDM μουσικής σκηνής. Ο Marshmello μπήκε επιθετικά στη μουσική βιομηχανία το 2017 και μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο κατάφερε να «πουλήσει» ακριβά το όνομά του, αναγνωρίζοντάς τον από άκρη ως άκρη. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής δέχονται να συνεργαστούν μαζί του, ενώ μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο mainstream επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες κρύβονται τα τραγούδια “Silence” σε συνεργασία με τον Khalid, “Wolves” σε συνεργασία με την Selena Gomez, “Friends” σε συνεργασία με την Anne-Marie και μερικές ακόμα νέες κυκλοφορίες.

Έχοντας προσφάτως συστήσει στο κοινό το τραγούδι του “Tell Me”, μία ακόμα ανεξάρτητη δημιουργία, ο Αμερικανός DJ μοιράζεται μαζί μας το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Check This Out”. Πρόκειται για μία άκρως ανεβαστική και καλοκαιρινή δημιουργία με τους στίχους να βασίζονται στο σχεδόν μονότονο, αλλά καθόλου δύσκολο στην εκμάθηση, “Check This Out”.

Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στον δεύτερο κατά σειρά ολοκληρωμένο δίσκο του Marshmello, με τίτλο “Joytime II”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Joytime Collective. Τα τραγούδια ωστόσο που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από αυτόν είναι τα “Tell Me” και “Check This Out” χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τα υπόλοιπα.

Marshmello – Check This Out

Back To Top