skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | MC Solaar – L’attrape Nigaud

Ο MC Solaar μας παρουσιάζει ακόμα ένα single από το επερχόμενο album του, “Géopoétique”!

Τίτλος τραγουδιού“L’attrape Nigaud”

Καλλιτέχνης: MC Solaar

Μουσική / Στίχοι: MC Solaar

Από το album: «Géopoétique»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Αν μπορούσαμε να αναφέρουμε έναν από τους πιο καταξιωμένους hip hop καλλιτέχνες της Γαλλίας, ο MC Solaar είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Όντας ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 1990 έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του επτά studio albums, ενώ είναι δεκάδες τα singles του που έχουν ξεχωρίσει τόσο στην χώρα του, όσο και στο ευρύ μουσικόφιλο κοινό. Ο Claude M’Barali MC Solaar, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ξανά στο μουσικό προσκήνιο από τις αρχές Σεπτεμβρίου και σταδιακά μας παρουσιάζει το ολοκαίνουριο υλικό του.

Η αρχή έγινε με το single,Sonotone. Το τραγούδι έκανε την εμφάνισή του στα ψηφιακά -κι όχι μόνο- μέσα με την οπτικοποιημένη του μορφή, ενώ εκτός των hip hop στοιχείων, έντονες ήταν και οι electro αναφορές. Επρόκειτο για τον προπομπό του επερχόμενου κι όγδοου σε σειρά studio album του διάσημου rapper, “Géopoétique”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αναλογική του μορφή τον Νοέμβριο. Συνεχίζοντας την προώθηση αυτού, ο MC Solaar μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι από τη νέα του δουλειά.

Το “L’attrape Nigaud” είναι το follow-up του “Sonotone”. Αναφερόμαστε σε ένα καθαρό hip hop τραγούδι, στο οποίο ο καλλιτέχνης δεν επιδιώκει καμία υπερβολή ή ανάμειξη με άλλα μουσικά στοιχεία. Διατηρώντας το γνώριμο μουσικό ύφος του κι ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του δίσκου, ο MC Solaar προσφέρει απλόχερα στο κοινό ακόμα μία ανερχόμενη επιτυχία του. Ο τίτλος αποτελεί ένα λογοπαίγνιο των λέξεων “Trap” (γαλλικό μουσικό είδος) και “Nigaud” και πραγματεύεται την ευκολία του να αναπαραχθεί το εν λόγω μουσικό είδος από τον οποιοδήποτε. Ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει και παγίδα.

MC Solaar – L’attrape Nigaud

Back To Top