skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Merche – Puentes

Η Merche μέσα από το νέο της τραγούδι “Puentes” αναφέρεται στην ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο και την μετανάστευση!

Τίτλος τραγουδιού“Puentes”

Καλλιτέχνης: Merche

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “De Otra Manera”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η Ισπανίδα ερμηνεύτρια της pop μουσικής κουλτούρας τοποθετείται πολιτικά, μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Puentes”. Μπορεί παράλληλα να προετοιμάζει και την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου της, με τίτλο “De Otra Manera”, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί η επίσημη κυκλοφορία του. Το τραγούδι αυτό αναφέρεται στην ελπίδα της τραγουδίστριας για έναν καλύτερο κόσμο, αλλά και στην γενικότερη κατάσταση του μεταναστευτικού που μαστίζει τον πλανήτη εν γένει.

Χαρακτηριστικά του “Puentes” είναι τόσο ο pop ρυθμός του, αλλά και οι αναφορές της Merche στην ένωση των λαών και το γεγονός ότι ενώ “εκείνη” είναι ελεύθερη, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, ενώ υποστηρίζεται η ισότητα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα χαρακτηρίσουν “χαριτωμένη” την προσπάθεια ενότητας του κόσμου της Merche, ωστόσο το σημαντικό είναι η ουσιαστική προσπάθειά της, έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Στο μεταξύ, η καταξιωμένη στο χώρο της μουσικής τραγουδίστρια από τις αρχές Ιουνίου, έως και τις 19 Οκτωβρίου βρίσκεται σε περιοδεία στην Ισπανία, με σκοπό την προώθηση της νέας της δουλειάς, ενώ το κοινό της ανυπομονεί για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου.

Merche - Puentes

Back To Top