skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Backstreet Boys – Chances

Οι Backstreet Boys επανέρχονται με ένα νέο τραγούδι και video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Chances”

Καλλιτέχνης: Backstreet Boys

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: RCA/Sony Music

Από το LP: “DNA”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Σε περίπτωση που ξεχάσατε, το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησαν οι Backstreet Boys, με τίτλο «Don’t Go Breaking My Heart», έκανε τους fans τους να είναι σε ντελίριο επαναφέροντας αναμνήσεις από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Καλά μαντέψατε, τα αγόρια τελικά επέστρεψαν και μάλιστα κυκλοφορούν ένα ακόμα τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Chances”, το οποίο ανακοίνωσε ο Kevin Richardson μέσα από ένα σύντομο video στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του group!

Αν και οι Backstreet Boys έχουν κάνει πολλές περιστασιακές εμφανίσεις -κυρίως την τελευταία χρονιά-, όπως εκείνη στο Super Bowl Halftime Show το 2017, πιστεύουμε ότι το boy-band πραγματοποιεί το μεγάλο του comeback, όχι μόνο δισκογραφικά αλλά και στη σκηνή μιας και οι προγραμματισμένες τους εμφανίσεις στο Las Vegas ξεπουλούν εισιτήρια σε χρόνο ρεκόρ.

To νέο τους τραγούδι έκανε πρεμιέρα συνοδευόμενο από το επίσημο music video του και παρουσιάζει το εικονικό boy-band σε ένα σταθμό μετρό πιο καλοντυμένο και ανανεωμένο από ποτέ! To τραγούδι αποτελεί το δεύτερο επίσημο single του ολοκαίνουριου δίσκου τους που θα έχει τίτλο “DNA” και προγραμματίζεται πλέον να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2019.

Backstreet Boys - Chances

Back To Top