skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Cher Lloyd – None Of My Business

Cher Lloyd: Η μεγάλη επιστροφή!

Τίτλος τραγουδιού“None Of My Business”

Καλλιτέχνης: Cher Lloyd

Μουσική / Στίχοι: ​iamBADDLUCK, Alexsej Vlasenko, Kate Morgan, Henrik Meinke, Jonas Kalisch, Jeremy Chacon

Σκηνοθεσία: Myles Whittingham

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεύτερου studio album της, “Sorry I’m Late”, η Cher Lloyd επέστρεψε με ολοκαίνουριο τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το “None Of My Business”. Πρόκειται για μία pop δημιουργία σε μουσική και στίχους των iamBADDLUCK, Alexsej Vlasenko, Kate Morgan, Henrik Meinke, Jonas Kalisch και Jeremy Chacon. Το τραγούδι ήρθε ως follow-up του “Sirens”, που κυκλοφόρησε η Βρετανίδα τραγουδίστρια ως το δεύτερο single της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς.

Μαζί με τη νέα της κυκλοφορία, η Lloyd ανακοίνωσε και την συνεργασία της με τη νέα της δισκογραφική στέγη, την Universal Music, έπειτα από την συνεργασία της επί τέσσερα συναπτά έτη με την Syco και Epic Records. Τα γλυκά φωνητικά της Lloyd έλειπαν από το μουσικό προσκήνιο και η ίδια επέστρεψε με άγριες διαθέσεις και πιο απελευθερωμένη από ποτέ. Επίσης, δεν δίστασε να μιλήσει για τη νέα της δημιουργία, όπου αναφέρει: “Περίμενα τόσο καιρό για να ακούσετε όλοι σας πάνω σε τί δούλευα σκληρά και το ‘None Of My Business’ είναι ένα τέλειο δείγμα για το τι επέρχεται”.

Ενώ συμπληρώνει: “Ποτέ δεν ήμουν περισσότερο χαρούμενη που μοίραζα τη μουσική μου”. Όλα αυτά, λοιπόν, καταλήγουν στο γεγονός ότι σύντομα θα έχουμε κοντά μας την τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Cher Lloyd.

Cher Lloyd – None Of My Business

Back To Top