skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Dua Lipa – Swan Song (from “Alita: Battle Angel” O.S.T.)

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το τραγούδι “Swan Song” που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Alita: Battle Angel”.

Τίτλος τραγουδιού“Swan Song”

Καλλιτέχνης: Dua Lipa

Μουσική/Στίχοι : Dua Lipa, Junkie XL, Justin Tranter, Mattias Larsson, Robin Fredriksson, Kennedi Lykken

Σκηνοθεσία: Floria Sigismondi

Εταιρεία: Warner Music

Από το O.S.T.: “Alita: Battle Angel”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

H Dua Lipa μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Swan Song”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσα από το συνοδευτικό music video του και συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Alita: Battle Angel”, μια επική περιπέτεια από τους παραγωγούς James Cameron και Jon Landau (“Avatar”) σε σκηνοθεσία του Robert Rodriguez (“Sin City”).

Το music video ωστόσο δεν είναι σε σκηνοθεσία του Rodriguez, αλλά της Floria Sigismondi, η οποία τοποθετεί τη Lipa στους ύπουλους δρόμους της Iron City του κόσμου της Alita. Η ίδια δήλωσε σχετικά με το video: “Ενώ στην ταινία η Alita βρίσκεται κυριολεκτικά σε ένα ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψει ποια είναι, η ιστορία της χρησιμεύει ως μια πραγματικά ισχυρή αλληγορία για κάθε κορίτσι που δεν γνωρίζει ακόμα τη δική της δύναμη. Ήθελα να παίξω με την ίδια βαθιά ιδέα τοποθετώντας την Dua σε μια πτυχή του κόσμου της Alita και επιτρέποντας στην Alita να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο που την οδηγεί σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψει ότι είναι ισχυρότερη από όσο μπορούσε να φανταστεί».

Το τραγούδι, τη συγγραφή του οποίου συνυπογράφει η Dua Lipa μαζί με τους: Justin Tranter, Kennedi Lykken, Mattias Larsson, Robin Fredriksson και Tom Holkenborg, ακολουθεί μια σειρά μεγάλων επιτυχιών της σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες (Calvin Harris, Silk City).

Dua Lipa - Swan Song (from "Alita: Battle Angel" O.S.T.)

Back To Top