skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Gary Clark Jr – This Land

Ο Gary Clark Jr κάνει ένα ισχυρό comeback με το αντιρατσιστικό τραγούδι του “This Land”!

Τίτλος τραγουδιού“This Land”

Καλλιτέχνης: Gary Clark Jr

Μουσική: Gary Clark Jr

Σκηνοθεσία: Savanah Leaf

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “This Land”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Gary Clark Jr. ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με ένα νέο album που θα έχει τίτλο “This Land”. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου μέσω της Warner Bros. Records.

Για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από τη νέα του δουλειά, ο blues-rock τραγουδοποιός από το Austin κυκλοφόρησε ένα music video για το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι. Το video σκηνοθέτησε η Savanah Leaf και γυρίστηκε γύρω από το σπίτι του Clark στις αγροτικές περιοχές του Τέξας. Όπως θα δείτε, στο video πρωταγωνιστεί ένα νεαρό αγόρι που παλεύει με ρατσιστικές συμπεριφορές στην σύγχρονη Αμερική.

Για τον Gary Clark Jr., ο ρατσισμός ήταν μέρος της καθημερινής ζωής του όσο μεγάλωνε στο Texas. Είναι κάτι για το οποίο σπάνια μιλάει, καθώς έγινε ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες παγκοσμίως, κάτι που του αναγνώρισαν πολλοί, από τον Eric Clapton ως τον Barack Obama. Ωστόσο οι εκλογές του 2016 και οι επακόλουθες πολιτικές του Προέδρου Donald Trump ήρθαν να το ανατρέψουν.

“Βασικά της είπα μόνο [στη Leaf] από που κατάγομαι και έκανε μια όμορφη ταινία μικρού μήκους από αυτό”, δήλωσε ο Clark σε συνέντευξη του. “Της εκφράζω δημόσια την αγάπη μου. Ελπίζω ότι το video μαζί με το τραγούδι θα επιτύχουν την αποδοχή και θα προχωρήσουν – να τροφοδοτήσουν τα μωρά, να διδάξουν τα μωρά να αγαπήσουν”.

Το “This Land” θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο, καθώς και σε CD αλλά και ψηφιακά.  Το νέο άλμπουμ ακολουθεί το “The Story of Sonny Boy Slim” του 2015.

Gary Clark Jr - This Land

Back To Top