skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Julian Marley – Straighter Roads

O Julian Marley, γιος του θρύλου της reggae Bob Marley, επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια δισκογραφικής απουσίας!

Τίτλος τραγουδιού“Straighter Roads”

Καλλιτέχνης: Julian Marley

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Luis Dreams

Εταιρεία: Ghetto Youths International/Zojak World Wide

Από το LP: “As I Am”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Julian “Ju Ju” Marley επιστρέφει σχεδόν μια δεκαετία μετά το υποψήφιο για Grammy album του, “Awake” που κυκλοφόρησε το 2009. Ο Marley πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “As I Am” μέσω των Ghetto Youths International και Zojak World Wide στις 25 Ιανουαρίου 2019. Το album αυτό προλογίζει το single του “Straighter Roads”, που συνοδεύεται και το επίσημο music video του.

Ο σκηνοθέτης του, Luis Dreams, απεικονίζει τον Julian Marley με μια κιθάρα στο χέρι, περπατώντας σε ένα σκονισμένο, αγροτικό δρόμο με φόντο ένα ειδυλλιακό μπλε ουρανό.

Το “As I Am”, είναι μια συλλογή από 17 τραγούδια και όπως πάντα είναι μια ακόμα οικογενειακή υπόθεση, καθώς την παραγωγή του συνυπογράφουν μαζί με τον “Ju Ju”, οι αδερφοί του, Damian και Stephen Marley. Οι Aaron Mahlfeldt (Vybz Kartel, Jah Vinci, Tarrus Riley) και Zoe Espitia (Vybz Kartel, Jah Vinci, Tarrus Riley) ενισχύουν επίσης στο έργο αυτό. Στο album θα υπάρχουν και αρκετές συμμετοχές από άλλους καλλιτέχνες του είδους όπως εκείνη του “βασιλιά της Dancehall”, Beenie Man, του Shaggy αλλά και των The Tamlins και Spragga Benz.

Julian Marley - Straighter Roads

Back To Top