skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Post Malone – Wow.

Ακόμα μία νέα χριστουγεννιάτικη μελωδία ήρθε για το 2018 από τον Post Malone!

Τίτλος τραγουδιού“Wow.”

Καλλιτέχνης: Post Malone

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Jaime Restrepo

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως προκαλούν έμπνευση σε πολλούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Αμερικανός rapper, Post Malone. Ο 23χρονος καλλιτέχνης έχοντας κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου την δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο “Beerbongs & Bentleys”, συνεχίζει την ανοδική του πορεία με μία ανεξάρτητη δημιουργία. Ο λόγος γίνεται για το rap τραγούδι του, με τίτλο “Wow.” Το τραγούδι κυκλοφόρησε με αφορμή τα Χριστούγεννα και για τον λόγο αυτό ακριβώς συνοδεύτηκε με ένα ευφάνταστο music video.

Το video αυτό είναι βασισμένο στην τεχνική του animation και την σκηνοθεσία του ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Jaime Restrepo. Χριστουγεννιάτικα σχέδια και φιγούρες προβάλλονται μέσα στις μικρές μας οθόνες, ενώ στο συνολικό αποτέλεσμα ξεχωρίζει ο animated χαρακτήρας Posty. Τα ξωτικά που θα δεις δεν είναι τα κλασσικά που γνωρίζεις, αλλά θα τα δεις να είναι με τατουάζ και άκρως εναλλακτικά, ακριβώς όπως και το στυλ του Malone.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο νεαρός καλλιτέχνης, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο, έχει καταφέρει να φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts. Παράλληλα, τόσο το ντεμπούτο, όσο και το δεύτερο album του αναδείχθηκαν πολλαπλά ‘πλατινένια’ μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Post Malone - Wow

Back To Top