skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | The Chemical Brothers – MAH

Οι The Chemical Brothers επανέρχονται με ένα νέο, οπτικοποιημένο single!

Τίτλος τραγουδιού“MAH”

Καλλιτέχνης: The Chemical Brothers

Μουσική/Στίχοι: Ed Simons, Laurin Rinder, W. Michael Lewis, Tom Rowlands

Σκηνοθεσία: Marcus Lyall

Εταιρεία: Virgin EMI Records

Από το LP: “No Geography”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: Άνοιξη 2019

Art-Cover:

Οι Βρετανοί The Chemical Brothers δίνουν στους οπαδούς μια προεπισκόπηση των ζωντανών εμφανίσεων τους μέσα από το ολοκαίνουριο video του duo για το τραγούδι “MAH”. Πρόκειται για ένα ακόμα νέο τραγούδι από το επόμενο δισκογραφικό τους εγχείρημα που θα έχει τίτλο “No Geography” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους ανοιξιάτικους μήνες.

Την σκηνοθεσία του video υπογράφει ο Marcus Lyall και γυρίστηκε στις πρόσφατες sold-out συναυλίες των Chemical Brothers στο Λονδίνο τις οποίες έχουν σκηνοθετήσει με τη σειρά τους ο Lyall μαζί με τον Adam Smith. Το τραγούδι χρησιμοποιεί samples από την επιτυχία του El Coco, “I’m Mad as Hell” -τα αρχικά του τίτλου ερμηνεύουν και τον παράξενο τίτλο του τραγουδιού “MAH”- που κυκλοφόρησε το 1977.

Οι The Chemical Brothers προηγουμένως είχαν προλογίσει την επικείμενη άφιξη του “No Geography” με το video τους για το τραγούδι “Free Yourself “. Το νέο album του electro μουσικού duo, θα είναι το πρώτο τους μετά από το επιτυχημένο “Born in the Echoes” του 2015 και  αναμένεται από τις εταιρείες Astralwerks/Virgin EMI.

The Chemical Brothers - MAH

Back To Top