skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Mylène Farmer – Rolling Stone

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια, Mylène Farmer, κάνει το comeback της με το πρώτο single από το επερχόμενο, ενδέκατο album της, με τίτλο “Rolling Stone”.

Τίτλος τραγουδιού: “Rolling Stone”

Καλλιτέχνης: Mylène Farmer

Μουσική / Στίχοι: Mylène Farmer, Feder

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 18 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Η γεννημένη στον Καναδά, Γαλλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός, Myléne Farmer, κάνει το comeback της με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τον τίτλο “Rolling Stone”. Πρόκειται για την πρώτη κυκλοφορία της 56χρονης τραγουδίστριας από το 2015 και το album “Interstellaires”, που είχε κυκλοφορήσει από την Polydor, με μια tracklist 11 τραγουδιών.

Αυτή την στιγμή η Farmer, βρίσκεται στο studio για την ηχογράφηση του καινούριου της, ενδέκατου κατά σειρά album, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018, από την νέα της δισκογραφική στέγη, Sony Music. Το “Rolling Stone” είναι το πρώτο single που η Γαλλίδα τραγουδίστρια μοιράζεται από το επερχόμενο album της, σε στίχους της ίδιας και σε συμπαραγωγή του Γάλλου παραγωγού και DJ, Feder.

To “Rolling Stone” είναι ένα μελαγχολικό αλλά και γεμάτο ενέργεια, electro/pop single, γραμμένο στην γαλλική γλώσσα, με την προσθήκη μερικών αγγλικών λέξεων, το οποίο φανερώνει μια στροφή στην καριέρα της -αγαπημένης του γαλλικού κοινού- τραγουδίστριας. Μέσα από τους στίχους του, η Farmer μιλάει για τον πολύπλοκο χαρακτήρα της και για το ότι δεν μπορεί να μείνει για πολύ στο ίδιο μέρος, ενώ τονίζει πως αυτό που έχει ανάγκη είναι η αγάπη: “Je suis de celle qui maudit / Qui compte plus quand c’est fini / Si je dis “Love” / Je suis de celle qui crois en me / All I need is love”.

Mylène Farmer - Rolling Stone

Back To Top