skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Natalia Oreiro – United by Love (2018 FIFA World CupTM)

Η Natalia Oreiro συμβάλει με το εύρυθμο “United by Love” στη μουσική ‘ενδυμασία’ του “United by Love”!

Τίτλος τραγουδιού“United by Love”

Καλλιτέχνης: Natalia Oreiro (2018 FIFA World CupTM)

Μουσική / Στίχοι: Sonia Molina, Diego Córdoba, Ettore Grenci

Από το LP: “2018 FIFA World Cup”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η Natalia Oreiro κατά τη δεκαετία των ‘90s ήταν ένα από τα είδωλα των σαπουνόπερων της Αργεντινής και όλοι μας μπορούμε να ανασύρουμε στη μνήμη μας το “Muñeca brava”, με την Natalia Oreiro στο ρόλο της Milagros. Παράλληλα και μέχρι το 2002, η νεαρή τότε καλλιτέχνης προχώρησε και στην μουσική της καριέρα, κυκλοφορώντας τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, “Natalia Oreiro”, “Tu veneno” και “Turmalina”. Ο Σεπτέμβριος του 2016 την βρίσκει να ηχογραφεί και να φέρνει στη δημοσιότητα ακόμα ένα δισκογραφικό εγχείρημα, με τίτλο “Gilda, no me arrepiento de este amor”.

Εν έτει 2018 και μπαίνοντας καθ’οδόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία και με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στις 14 Ιουνίου μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας, ένα ένα ξεπροβάλλουν τραγούδια που δημιουργούνται ακριβώς για τον σκοπό αυτό. Έχοντας, λοιπόν, ήδη απολαύσει το επίσημο τραγούδι του FIFA World CupTM από τον Jason Derulo, με τίτλο Colors, αλλά και τις ανάλογες version σε συνεργασία με τον Maluma, αλλά και τον Cassper Nyovest, ήρθε η ώρα της Natalia Oreiro να παρουσιάσει το “United by Love”.

Τραγουδώντας στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα ρωσικά, η Natalia Oreiro δίνει ρυθμό σε μία άκρως επιτυχημένη και πολυκερδή διοργάνωση, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι αναμένουν εναγωνίως την έναρξή της. Η ειρήνη, η αγάπη και η σημαντικότητα της ενότητας μεταξύ των ανθρώπων είναι όλα όσα πραγματεύεται το “United by Love”.

Natalia Oreiro – United by Love (2018 FIFA World CupTM)

Back To Top