skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Nikonn – Salonica-Hawaii

Ο Nikonn τραγουδά για το δρομολόγιο-όνειρο όλων των Ελλήνων!

Τίτλος τραγουδιού“Salonica-Hawaii”

Καλλιτέχνης: Nikonn

Μουσική / Στίχοι: Nikonn

Εταιρεία: Nikonn

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

To λένε Νίκο Μπιτζένη, αλλά πολλοί ίσως να τον γνωρίζετε με το καλλιτεχνικό του όνομα, Nikonn. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το επιτυχημένο σχήμα των Mikro, αλλά και των Fotonovela, ενώ παράλληλα έχει υπογράψει την παραγωγή σε δίσκους πολλών ακόμα καλλιτεχνών. Ως solo act, ο Nikon έχει έχει δημιουργήσει soundtracks για κινηματογράφο και τηλεόραση αλλά και remixes. Μέχρι τώρα απαριθμεί τρία πολύ επιτυχημένα albums και μερικά singles. Το μουσικό του στυλ καλύπτει μια μεγάλη γκάμα, κυρίως ηλεκτρονικής μουσικής από ατμοσφαιρικά chillout έως χορευτικά τραγούδια. Το “Sunday” από το ντεμπούτο του album, “Poladroid” παρουσιάστηκε στη διάσημη παγκοσμίως τηλεοπτική σειρά “CSI: Miami” (season6, episode4), ενώ δεν είναι λίγες οι δημιουργίες του που κόσμησαν πασίγνωστες συλλογές του είδους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, μιλάμε για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που κάνουν καριέρα και εκτός συνόρων. Πλέον έχει ως έδρα του το Λονδίνο κι εκεί δραστηριοποιείται με όλες του τις ιδιότητες ενώ ήταν θέμα χρόνου να ηγηθεί και της δικής του δισκογραφικής εταιρείας, που ακούει στο όνομα “UNDO Records UK”.

Μέσα από την εταιρεία του, ο Nikonn μας παρουσιάζει τώρα το ολοκαίνουριο single του που έχει τον ονειρικό τίτλο “Salonica-Hawaii”. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι με βελούδινα γυναικεία φωνητικά που περιγράφει το δρομολόγιο-φαντασίωση όλων των Ελλήνων! Μια από τις καλύτερες καλοκαιρινές προτάσεις για τα playlists σας!

Nikonn - Salonica-Hawaii

Back To Top