skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Noah Cyrus – I’m Stuck

“Κολλημένη” και country η μικρή Cyrus.

Τίτλος τραγουδιού: “I’m Stuck”

Καλλιτέχνης: Noah Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Jenna Andrews, RØMANS, Noah Cyrus, Labrinth

Από το album: “NC-17”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Σταθερά προχωράει με τα πρώτα της βήματα στην μουσική βιομηχανία η Noah Cyrus κι ενώ υπάρχει υπερπληθώρα νέων, ταλαντούχων -και μη- καλλιτεχνών, η δισκογραφική της εταιρεία RECORDS φαίνεται πως την εμπιστεύτηκε, όπως επίσης και το νεανικό κοινό. Μπορεί ο λόγος να είναι η πορεία της αδερφής της Miley Cyrus, τα άλλα δύο αδέρφια, όμως, χαράσσουν την δική τους διαδρομή. Και λέμε αδέρφια, γιατί πέρα από την Noah, στον ίδιο δρόμο έχει μπει και ο Tracey Cyrus (βλ. Don’t Belong Together).

Γυρνώντας στην 17χρονη Noah, κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε αναμένεται να κυκλοφορήσει ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος, με τίτλο “NC-17”. Ήδη η νεαρή pop καλλιτέχνης μας έχει συστήσει το τραγούδι της «Stay Together» για το οποίο κυκλοφόρησε και το video clip.

Στις 25 Μαΐου, η Cyrus φαίνεται πως άλλαξε ρώτα και ξεφεύγοντας ελάχιστα από τα electro, pop στοιχεία μας προτείνει μία country δημιουργία, μέσα από την οποία μας βροντοφωνάζει για το κατά πόσο είναι “κολλημένη” κι ερωτευμένη με το έτερόν της ήμισυ. “I’m Stuck”, λοιπόν, σε μουσική και στίχους των Jenna Andrews, RØMANS, Noah Cyrus και Labrinth.

Noah Cyrus - I'm Stuck

Back To Top