skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Noise Figures – Lethargy

Μία garage rock δημιουργία ήρθε από τους The Noise Figures και ακούει στον τίτλο “Lethargy”!

Τίτλος τραγουδιού“Lethargy”

Καλλιτέχνης: The Noise Figures

Μουσική / Στίχοι:  George Nikas, Stamos Bamparis

Από το album: “Telepath”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι The Noise Figures έχουν καταγωγή από την Αθήνα και η Inner Ear Records εμπιστεύτηκε το ταλέντο και τον εναλλακτικό ήχο τους, ώστε να τους υποδεχτεί στο δυναμικό της. Ο Γιώργος Νίκας βρίσκεται στα βασικά φωνητικά και τα drums, ενώ ο Στάμος Μπάμπαρης έχει αναλάβει το κιθαριστικό κομμάτι και τις δεύτερες φωνές. Το garage rock, με fuzz ηχοχρώματα duo έκανε το μεράκι του επάγγελμα και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές («The Noise Figures» και «Aphelion»), οι οποίες έδωσαν την σκυτάλη στο ολοκαίνουριο εγχείρημά τους, που ακούει στον τίτλο “Telepath”.

Ευρηματικοί στους τίτλους των δίσκων τους, το τρίτο studio album του duo, “Telepath” ήρθε από την ίδια δισκογραφική εταιρεία στις 2 Φεβρουαρίου 2018. Προσωπικές εμπειρίες συνδέονται με πνευματικά ζητήματα και το αποτέλεσμα φέρει ταυτόχρονα διαφορετικές, αλλά άρτια συνδεδεμένες μουσικές αναφορές. Από τα δέκα συνολικά τραγούδια που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο album, οι The Noise Figures κατέληξαν να κυκλοφορήσουν το “Lethargy” ως ένα από το πρώτο promotional single τους.

Η εκκίνηση δίνεται με δυναμικά drums και ηλεκτρικές κιθάρες, οι οποίες παρουσιάζουν τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα της μπάντας. To «Lethargy» έρχεται όγδοο σε σειρά στην επίσημη tracklist του album, ενώ σε αυτό γίνονται άμεσες αναφορές σε γεγονότα που διαδραματίζονται όσο κοιμόμαστε, κατά τη διάρκεια των οποίων η ενσυναίσθηση είναι ιδιαίτερα έντονη.

The Noise Figures – Lethargy

Back To Top