skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Peace – Power

Οι Peace επιστρέφουν με ‘δύναμη’…

Τίτλος τραγουδιού“Power”

Καλλιτέχνης: Peace

Μουσική / Στίχοι: Harry Koisser

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 8 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για το indie rock quartet από την Αγγλία, αποτελούμενο από τα αδέλφια Harry (φωνητικά, κιθάρα) και Sam Koisser (μπάσο),τον Doug Castle (κιθάρα) και τον Dom Boyce (drums). Μπήκαν δυναμικά στη μουσική δισκογραφία το 2012 κυκλοφορώντας το ντεμπούτο τους single «Follow Baby», ενώ ακολούθησε η συνεργασία τους με τη Columbia Records, αλλά και το ντεμπούτο τους EP «Delicious» τον ίδιο χρόνο.

Κατάφεραν να τραβήξουν τη προσοχή κοινού και κριτικών μουσικής που τους παρομοίασαν μουσικά με τους The Maccabees, Foals, Wu Lyf και Vampire Weekend.

Τώρα επιστρέφουν με ένα δυναμικό και ανεβαστικό τραγούδι με τίτλο «Power», που έρχεται σε αντίθεση με τη τελευταία τους κυκλοφορία, το «From Under Liquid Glass», που παρουσίασαν στο κοινό πριν λίγο καιρό προς υποστήριξη της ‘MQ: Transforming Mental Health’, της διεθνής φιλανθρωπικής έρευνας για τη ψυχική υγεία.

Ο frontman Harry Koisser, περιγράφοντας τη δημιουργία του τραγουδιού τραγούδι εξηγεί πώς εμπνεύστηκε από μια τεράστια θύελλα που ξέσπασε καθώς ηχογραφούσαν νέα τραγούδια με τον παραγωγό της Bat For Lashes, Simon Felice, στην Αμερική.

Τέλος, αν δεν και δεν έχει γίνει ακόμα λόγος για τη κυκλοφορία ενός νέου δίσκου, το συγκρότημα σίγουρα αναμένεται να πραγματοποιήσει liveεμφανίσεις, που θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο, ενώ αποκάλυψαν επίσης πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα παρουσιαστούν σε αρκετά μουσικά φεστιβάλ.

Peace – Power

Back To Top