skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Phillip Phillips – Miles

Ο Phillip Phillips επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο, προετοιμάζοντας τον τρίτο του δίσκο και κυκλοφορώντας το τραγούδι “Miles”.

Τίτλος τραγουδιού“Miles”

Καλλιτέχνης: Phillip Phillips

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 10 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Ο Phillip Phillips,  Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από την νικητήρια συμμετοχή του μέσα από τον ενδέκατο κύκλο του show ανάδειξης ταλέντων “American Idol” και από το debut single του “Home”, το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από αυτή του την νίκη. Έκτοτε, ο Phillips έχει κυκλοφορήσει έναν πλατινένιο δίσκο, τον “The World From The Side Of The Moon” -που ήταν και ο πρώτος του-, αλλά κι έναν μέτριας απήχησης δίσκο, τον “Behind The Light”, το 2014.

Ο pop rock τραγουδιστής είναι ξανά κοντά μας με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, που ακούει στον τίτλο “Miles”. Η επάνοδος του 26χρονου ερμηνευτή στο μουσικό προσκήνιο έγινε έπειτα από δύο χρόνια δισκογραφικής απουσίας του. Το “Miles” αντικατοπτρίζει το ταξίδι που έχει κάνει ο τραγουδιστής μέχρι σήμερα, προσπερνώντας δικαστικές διαμάχες και προβλήματα με τον νόμο. Το νέο rock τραγούδι του θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο και τρίτο κατά σειρά δίσκο του, για τον οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αυτή την περίοδο, ο Phillip Phillips ολοκλήρωσε την mini περιοδεία του κι έχει ήδη μπει στο studio, με σκοπό την ηχογράφηση του τρίτου studio album του. Μέχρι τότε, μπορείς να απολαύσεις το “Miles” μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Phillip Phillips - Miles

Back To Top