skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | P!nk – Walk Me Home

Η P!nk συναντά ξανά τον Nate Ruess σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Walk Me Home”

Καλλιτέχνης: P!nk

Μουσική / Στίχοι: P!nk, Scott Harris, Nate Ruess

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Hurts 2B Human”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Το 2013 η P!nk συναντήθηκε στο studio με των frontman του συγκροτήματος fun., Nate Ruess παρουσιάζοντας ένα από τα πιο επιτυχημένα ντουέτα της χρονιάς, το “Just Give Me a Reason”! Έξι χρόνια αργότερα, η καλή συνεργασία τους αλλά και η φιλία τους επισφραγίζεται με την δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού το οποίο έγραψαν μαζί με τον τραγουδοποιό Scott Harris -a.k.a. Scott Harris Friedman– (Shwan Mendes, Backstreet Boys, The Chainsmokers, Alessia Cara).

O τίτλος του τραγουδιού είναι “Walk Me Home” και εδώ και μερικές ημέρες η P!nk το προμοτάρει μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ως το πρώτο επίσημο single μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, “Hurts 2B Human” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλη!

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με έντονα κρουστά και χορωδιακά φωνητικά στο ρεφρέν, που δεν απέχει πολύ από το γνώριμο και επιτυχημένο ύφος της τραγουδίστριας. Η P!nk είχε καιρό να παρουσιάσει κάτι καινούριο δισκογραφικά ωστόσο πριν από λίγο καιρό απέκτησε το δικό της αστέρι στο “The Hollywood Walk of Fame”

P!nk - Walk Me Home

Back To Top