skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sade – Flower Of The Universe

“Flower Of The Universe”, η μεγάλη δισκογραφική της Sade είναι εδώ, μετά από οκτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας!

Τίτλος τραγουδιού: “Flower Of The Universe”

Καλλιτέχνης: Sade

Μουσική / Στίχοι: Sade, No I.D.

Από το album: “A Wrinkle in Time: O.S.T”

Ημερομηνία κυκλοφορίας soundtrack: 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η πολυαναμενόμενη συνεισφορά της Sade στο soundtrack της νέας ταινίας της Disney, “Wrinkle In Time” είναι εδώ. O τίτλος του τραγουδιού είναι “Flower Of The Universe”, και είναι σε παραγωγή του No I.D., ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που παρουσίασε το single μέσα από το προφίλ του στο Twitter, νωρίτερα. Το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στο ρεπερτόριο της Sade, δημιουργώντας ένα μεταξωτά αιθέριο και μυστήριο σκηνικό, συνδυασμένο με τα βελούδινα φωνητικά της Sade.

Το “Flower Of The Universe” είναι το πρώτο νέο τραγούδι της Sade μετά από το “Soldier of Love” του 2010. «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έλεγε ναι, αλλά τη ρώτησα έτσι κι αλλιώς» είπε σχετικά η σκηνοθέτιδα της ταινίας, Ava Duvernay, όσον αφορά την εμφάνιση της Sade στο soundtrack της. “Ήταν ευγενική και δοτική. Μια θεά! Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μαζί που δεν θα ξεχάσω ποτέ”, συμπλήρωσε.

Η ταινία “Wrinkle in Time” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου και πρωταγωνιστούν εκτός άλλων οι: Oprah Winfrey, Mindy Kalling, Zach Galifianakis, Chris Pine και Reese Witherpoon. Στο soundtrack θα συναντήσουμε επίσης δημιουργίες από καλλιτέχνες όπως:  DJ Khaled (feat. Demi Lovato), Sia, Kehlani, Chloe x Halle κ.α., ενώ ο No I.D. θα συνεισφέρει και με ένα ακόμα remix του “Flower Of The Universe”.

Jonny Greenwood – Dark Streets

Back To Top