skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sia – Rainbow ( My Little Pony: The Movie O.S.T)

Για την ταινία “My Little Pony: The Movie

Τίτλος τραγουδιού: “Rainbow

Καλλιτέχνης: Sia

Μουσική / Στίχοι: Sia Furler

Από το album: “My Little Pony: The Movie (Original Motion Picture Soundtrack)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Sia είναι ιδιαίτερα γνωστή στην πλέον mainstream μουσική βιομηχανία, η οποία καταφέρνει να κάνει επιτυχία το κάθε τραγούδι που θα κυκλοφορήσει. Εκτός από ερμηνεύτρια, είναι και στιχουργός μεγάλων hits, τόσο δικών της όσο και άλλων, καθώς έχει συνεργαστεί με μία μεγάλη γκάμα A – list τραγουδιστών. Πρόσφατα η μυστηριώδης προσωπικότητα που “κρύβεται” πίσω από τις εντυπωσιακές περούκες συνεργάστηκε με τον Zayn Malik για το “Dusk Till Dawn”.

Αυτή τη φορά, έχει μια νέα αποστολή η διάσημη μουσικός και προτείνεται για να ερμηνεύσει το song theme της νέας ταινίας animation “My Little Pony: The Movie”. Ο τίτλος του τραγουδιού φέρει τον τίτλο “Rainbow”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming εφαρμογές. Το main theme της ταινίας κινουμένων σχεδίων θυμίζει παλαιότερες επιτυχίες της Sia, όπως το “The Greatest”. Η τραγουδίστρια, επιπλέον, χαρίζει τη φωνή της για τον χαρακτήρα Songbird Serenade.

Όσον αφορά για το ολοκληρωμένο soundtrack, επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από την Sony Music Entertainment και RCA Records. O Daniel Ingram, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της παραγωγής του album, ανακοίνωσε ότι στα τραγούδια θα υπάρχει συνοδεία ορχήστρας. Πλην της Sia, στο “My Little Pony: The Movie (Original Motion Picture Soundtrack)” θα συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί τραγουδιστές και συγκροτήματα, όπως οι Zoe Saldana, DNCE, Rachel Platten, Emily Blunt και άλλοι.

Rainbow ( My Little Pony: The Movie O.S.T)

Back To Top