skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Suede – Don’t Be Afraid If Nobody Loves You

Οι Suede επιστρέφουν με το νέο τους single “Don’t Be Afraid If Nobody Loves You”.

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Be Afraid If Nobody Loves You”

Καλλιτέχνης: Suede

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “The Blue Hour”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “Don’t Be Afraid If Nobody Loves You” είναι προπομπός του ολοκαίνουριου album του βρετανικού συγκροτήματος Suede, “The Blue Hour”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου. To τραγούδι αυτό ακολουθεί το “εύθραυστο”, “The Invisibles”, το οποίο επέλεξε το συγκρότημα ως το πρώτο single του δίσκου αυτού.

Το νέο αυτό τραγούδι βρίσκει το συγκρότημα σε μια παρόμοια σκοτεινή κατάσταση. Ο ήχος στην εισαγωγή είναι σχεδόν ενοχλητικός, ωστόσο οι Suede ευδοκιμούν καλύτερα μέσα σε αυτή την ένταση. Αντιμετωπίζουν καθετί δυσάρεστο με πολύ πάθος. Οι στίχοι φαίνονται δυναμωτικοί ή ελάχιστα αισιόδοξοι, αλλά η ερμηνεία του Brett Anderson είναι τόσο τεντωμένη, που μοιάζει σαν να μην μπορεί να σπάσει από τη λαχτάρα και όσο το τραγούδι συνεχίζει γίνεται όλο πιο συναισθηματικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Suede, Anderson δήλωσε για το δίσκο: “Είναι αρκετά παγωμένο και ανησυχητικό. Πολλά από τα τραγούδια αναφέρονται στους τρόμους της παιδικής ηλικίας, γι ‘αυτό είναι αρκετά δυσάρεστο με πολλούς τρόπους. Νομίζω ότι οι Suede πρέπει να είναι δυσάρεστοι, αυτό είναι το χαρακτηριστικό μιας μπάντας όπως οι Suede. Κάθε φορά που προσπαθήσαμε να είμαστε ευχάριστοι στη μουσική μας, δεν λειτουργεί ποτέ”.

Suede - Don't Be Afraid If Nobody Loves You

Back To Top