skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sunrise Avenue – Let Me Go

Ακόμα ένα νέο τραγούδι από τους Sunrise Avenue!

Τίτλος τραγουδιού“Let Me Go”

Καλλιτέχνης: Sunrise Avenue

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Heartbreak Century”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Φινλανδία είναι ξανά εδώ, προετοιμάζοντας τον νέο τους δίσκο. Οι Sunrise Avenue είναι ένα από εκείνα τα συγκροτήματα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην προηγούμενη δεκαετία. Το “Fairytale Gone Bad”, αλλά και το “Forever Yours” είναι singles σταθμοί στην μέχρι τώρα καριέρα τους, αλλά και στον αντίκτυπο που έχουν στο κοινό. Ο δίσκος, μάλιστα, (“On the Way to Wonderland”) που συμπεριελάμβανε τα εν λόγω τραγούδια κατάφερε να φτάσει την πρώτη θέση και στα ελληνικά album charts.

Το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα θα έχει τίτλο, “Heartbreak Century” και είναι το follow-up του “Unholy Ground”. Ο Samu Haber, front-man του συγκροτήματος, ταξίδεψε με μία κιθάρα και με απώτερο σκοπό την δημιουργία αυτού του δίσκου. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 6 Οκτωβρίου και μέσα από αυτόν θα ακούσουμε αρκετό νέο υλικό. Με σκοπό, λοιπόν, την προώθησή του, οι Sunrise Avenue ήδη κυκλοφόρησαν το πρώτο single από αυτόν και τώρα επανέρχονται με ένα ακόμα promotional single.

Στις 18 Αυγούστου κυκλοφόρησε το “I Help You Hate Me”, μαζί με το video clip του σε σκηνοθεσία της Anna Äärelä. Σειρά έχει το “Let Me Go”, το οποίο αναφέρεται στη λήξη των ανθρώπινων σχέσεων και την λαχτάρα για ελευθερία. Το τραγούδι, του οποίου ο τίτλος ήταν στο παρελθόν «Unlove Me» προορίζεται να είναι ένα νεύμα στη ζωή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και καθιστά τους ανθρώπους ανίκανους να προσαρμοστούν σε πραγματικά, ρεαλιστικά γεγονότα!

Sunrise Avenue - Let Me Go

Back To Top