skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Flaming Lips – The Flaming Lips Theme Song 1983

Το αμερικανικό rock συγκρότημα, The Flaming Lips, είναι εδώ και μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι από το compilation album του, «Scratching The Door: The First Recordings Of The Flaming Lips».

Τίτλος τραγουδιού“The Flaming Lips Theme Song 1983”

Καλλιτέχνης: The Flaming Lips

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Scratching The Door: The First Recordings Of The Flaming Lips”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Έχοντας συμπληρώσει 35 χρόνια στην μουσική βιομηχανία, οι The Flaming Lips θα κυκλοφορήσουν δύο remastered albums προηγούμενων δουλειών τους. Για να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, οι Αμερικανοί ροκάδες κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους “The Flaming Lips Theme Song 1983”, ένα σπάνιο τραγούδι που για μία και μοναδική φορά είδε το φως της δημοσιότητας το 2013.

Το εν λόγω τραγούδι που αποτελεί μία εύρυθμη δημιουργία, με ρετρό πλέον ηχοχρώματα της δεκαετίας του ’80 είναι κοντά μας για να κουνηθούμε στο ρυθμό της. Το “The Flaming Lips Theme Song 1983” περιλαμβάνεται, λοιπόν, στον επερχόμενο και πλέον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του συγκροτήματος, “Scratching the Door: The First Recordings of the Flaming Lips”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε. Πέραν του συγκεκριμένου δίσκου, το συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει ακόμα μία δουλειά του, με τίτλο “Seeing the Unseeable: The Complete Studio Recordings of the Flaming Lips 1986-1990”.

Το δεύτερο project των The Flaming Lips περιλαμβάνει συνολικά έξι albums με τραγούδια – επιτυχίες του συγκροτήματος κατά την περίοδο της ακμής τους στον χώρο της μουσικής. Ο εν λόγω δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα και στην αναλογική του μορφή στις 25 Μαΐου.

The Flaming Lips – The Flaming Lips Theme Song 1983

Back To Top