skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Kooks – Fractured and Dazed

Οι The Kooks μοιράζονται μαζί μας ακόμα ένα τραγούδι τους από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Let’s Go Sunshine”!

Τίτλος τραγουδιού“Fractured and Dazed”

Καλλιτέχνης: The Kooks

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Lonely Cat

Από το LP: “Let’s Go Sunshine”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Επί 14 συνολικά χρόνια οι The Kooks στηρίζουν την indie rock μουσική σκηνή με τις μουσικές τους δημιουργίες και αυτό σημαίνει πως μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Η πιο επιτυχημένη ήταν το ντεμπούτο album τους, “Inside In/Inside Out”, που κυκλοφόρησε το 2006 και αναδείχθηκε «πολυπλατινένιο», ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά τους ακούει στον τίτλο “Listen” και κυκλοφόρησε το 2014. Τώρα, οι The Kooks προτείνουν ακόμα ένα εγχείρημά τους, το οποίο έχει τίτλο “Let’s Go Sunshine” και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 31η του Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε.

Δεκαπέντε ολοκαίνουρια τραγούδια περιλαμβάνονται στον εν λόγω δίσκο που χαρακτηρίζεται «κινητήριος, ενεργειακός και διαχρονικός», ενώ επικεντρώνεται στον αστικό τρόπο ζωής. Το “Fractured and Dazed” είναι ένα από τα τραγούδια που μιλούν για την επιμονή στην αγάπη, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται η απομάκρυνση από το «αντικείμενο» του πόθου. Εύρυθμο και μελωδικό το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου από την Lonely Cat Records και μας υπενθυμίζει να δίνουμε αξία στα συναισθήματα και την ψυχή μας.

O Luke Pritchard δήλωσε σχετικά με το δίσκο αυτό: “Αυτό το album είναι για εμάς μια νέα αρχή, παλέψαμε από το 2015 όπου ξεκινήσαμε να τον γράφουμε και ενώ στην πορεία συνέβησαν διάφορα αποφασίσαμε να πετάξουμε ότι δημιουργήσαμε τότε και να ξαναγράψουμε από την αρχή νέο υλικό με ηχητικές αναφορές στην βρετανική καταγωγή μας και στιχουργικές επιρροές από τα βιώματα μας και τον έρωτα… Κάπως έτσι φτάσαμε στον πιο ολοκληρωμένο και όμορφο δίσκο που έχουμε γράψει ως τώρα, κατά την γνώμη μου”.

The Kooks – Fractured and Dazed

Back To Top