skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Third Eye Blind – 10

Το Αμερικανικό rock συγκρότημα από το Σαν Φρανσίσκο μοιράζεται μαζί μας ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο E.P. του, με τίτλο “10”.

Τίτλος τραγουδιού“10”

Καλλιτέχνης: Third Eye Blind

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Mega Collider Records

Από το EP: “Thanks for Everything”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Οι Stephan Jenkins, Brad Hargreaves, Kryz Reid, Alex Kopp και Alex LeCavalier είναι ξανά στις επάλξεις και προωθούν το επερχόμενο E.P. τους, “Thanks For Everything”, μέσα από ένα νέο τους τραγούδι, το οποίο φέρει ως τίτλο “10”. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε στις 10 Αυγούστου και αποτελεί μία σκληροπυρηνική, rock-punk δημιουργία στα φωνητικά της οποίας συναντάμε τον επί 25 χρόνια front-man του συγκροτήματος, Stephan Jenkins. Οι ηλεκτρικές κιθάρες συνδυάζονται αρμονικά με τα δυναμικά drums που ακούγονται στο τραγούδι και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία ολοκληρωμένη σύνθεση.

Το νέο E.P. του πεντεμαλούς συγκροτήματος από το Σαν Φρανσίσκο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Mega Collider Records. Το εν λόγω E.P. έρχεται ως follow-up του “We Are Drugs” που κυκλοφόρησε το συγκρότημα τον Οκτώβριο του 2016. Αξίζει να σημειώσουμε πως από το 1993 που είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο, οι Third Eye Blind έχουν στην «πλάτη» τους πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με την πιο επιτυχημένη να είναι η πρώτη, “Third Eye Blind”, που κατάφερε να αγγίξει την θέση Νο.20 των album charts της Νέας Ζηλανδίας και να αναδειχθεί έξι φορές “πλατινένια” βάσει των πωλήσεων.

Αυτή την περίοδο το συγκρότημα πραγματοποιεί ορισμένες εμφανίσεις στην Αμερική, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του στο City Park, όπου θα εμφανιστούν μεγάλα κι αξιόλογο ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και οι Arctic Monkeys, A Perfect Circle, Marilyn Manson και Martin Garrix.

Third Eye Blind - 10

Back To Top