skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Toni Braxton – Long As I Live

Η Toni Braxton μοιράζεται με το κοινό τον προπομπό του επερχόμενου δίσκου της!

Τίτλος τραγουδιού“Long As I Live”

Καλλιτέχνης: Toni Braxton

Μουσική / Στίχοι: Paul Boutin, Antonio Dixon, Toni Braxton

Από το album: “Sex and Cigarettes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από την τελευταία δουλειά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Toni Braxton. Τον Νοέμβριο του 2017 η R&B καλλιτέχνης κυκλοφόρησε μία συλλογή, όπου το τραγούδι της “Coping” έλαβε πέντε διαφορετικά remixes σε συνεργασία με καλλιτέχνες, όπως οι Eden Prince, Paris & Simo, Stadiumx, Disco Killerz και Tom Swoon. Το “Coping”, λοιπόν, αποτέλεσε την μουσική γέφυρα από το τελευταίο single της, “Deadwood”, ως τον επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο δίσκο της, “Sex and Cigarettes”.

Αλλάζοντας για ακόμα μία φορά δισκογραφική στέγη, η Braxton έχει ορίσει την Def Jam ως υπεύθυνη για την διανομή του δίσκου, η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου έχει οριστεί για τις 23 Μαρτίου του 2018. Ως προπομπός, λοιπόν, του νέου αυτού δίσκου ήρθε το νέο τραγούδι της soulful ερμηνεύτριας, με τίτλο “Long As I Live”. Πρόκειται για μία αισθαντική μπαλάντα, στην οποία επικρατούν τα R&B στοιχεία, ενώ η μελωδική φωνή της Braxton πραγματεύεται έναν έρωτα που έληξε άδοξα, λόγω μιας ερωτικής απάτης.

Το τραγούδι ήδη είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ αναμένεται αρκετό υλικό ακόμα μέσα από έναν δίσκο γεμάτο συναίσθημα. Η Toni Braxton είναι ήδη στο studio προετοιμάζοντας το νέο της υλικό και αυτό που μένει μόνο είναι η ολοκλήρωσή του.

Toni Braxton – Long As I Live

Back To Top