skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tujamo – Say What You Wanna

Ο Tujamo επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Say What You Wanna”

Καλλιτέχνης: Tujamo 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Spinnin’ Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 1 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Tujamo είναι ο διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός που έγινε γρήγορα ένας από τους πιο γνωστούς DJs στον κόσμο. Η νέα προσπάθεια του έχει τίτλο “Say What You Wanna” και είναι ένα άκρως χορευτικό τραγούδι που κυκλοφορεί από την Spinnin Records.

Στην καριέρα του, μέχρι στιγμής, ο Tujamo έχει δημιουργήσει μια εντυπωσιακή σειρά συνεργασιών με ανθρώπους όπως οι Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke, Martin Solveig και Showtek. Ο Tujamo επεξεργάστηκε τον μοναδικό του ήχο που ξεκίνησε να ευδοκιμεί μέσα από παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το TomorrowWorld στην Αμερική, το Tomorrowland στο Βέλγιο, το Creamfields στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Untold στη Ρουμανία, μέχρι τους θρυλικούς χώρους όπως το διάσημο Wynn Resort στο Las Vegas.

Μετά από ένα επικό καλοκαίρι από εμφανίσεις που τον έφεραν τρεις φορές και στην Ελλάδα, ο Tujamo κυκλοφορεί το “Say What You Wanna”, ένα έντιμο, μελωδικό τραγούδι που γεμίζει με βαθιά drops και αισθαντικά φωνητικά που κάποια αγνώστου ταυτότητας τραγουδίστρια. Ελπίζοντας να ενθαρρύνει την ατομική έκφραση, αυτό είναι ένα καινούργιο single έτοιμο για τα μικρότερα ακουστικά γυμναστικής έως τα μεγαλύτερα ηχεία στα clubs!

Tujamo - Say What You Wanna

Back To Top