skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | U2 – You’re The Best Thing About Me (Acoustic Version)

Η acoustic version του “You’re The Best Thing About Me” των U2 κυκλοφόρησε!

Τίτλος τραγουδιού«You’re The Best Thing About Me»

Καλλιτέχνης: U2

Μουσική / Στίχοι: Bono, The Edge, Adam Clayton, Larry Mullen Jr.

Από το album«Songs of Experience»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το κοινό περιμένει τον ολοκαίνουριο δίσκο του αγαπημένου του συγκροτήματος και οι U2 μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα μοιράζονται μαζί του συνεχώς νέο υλικό. Ή σχεδόν νέο. Αυτή τη φορά οι Ιρλανδοί βετεράνοι της rock μουσικής μας προσέφεραν απλόχερα την acoustic version του single τους “You’re The Best Thing About Me”. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Bono και η γνωστή παρέα κυκλοφόρησαν το video clip του τραγουδιού, ωστόσο φαίνεται πως δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Μια ακουστική κιθάρα, ο Bono και τα βοηθητικά φωνητικά είναι όλα όσα χρειάστηκαν, ώστε να έρθει το κατάλληλο αποτέλεσμα!

Την 1η Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο ολοκαίνουριος δίσκος των U2, “Songs Of Experience”, που αποτελεί το follow-up, αλλά και το ‘συνοδευτικό’ του προηγούμενο δίσκου τους, “Songs Of Innocence”. Το single “You’re The Best Thing About Me” ήρθε ως συνέχεια του πρώτου προωθητικού τραγουδιού του δίσκου, “Blackout”, ενώ ακόμα περισσότερα αναμένεται να υποδεχτούμε στο μέλλον.

Προσφάτως ο Bono χαρακτήρισε το νέο τους single ως “punk-Motown” και “punk Supremes”, συμπληρώνοντας: “Εμπεριέχει απεριόριστη χαρά και αποτελεί ένα τραγούδι αγάπης για την γυναίκα μου, και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να λες σε αυτούς που αγαπάς το πώς αισθάνεσαι.” Ο Edge πρόσθεσε: “Πιστεύω πως ακόμα πιο σημαντικό σε αυτούς τους καιρούς είναι να υπάρχει αυτού του είδους η χαρά, μιας και είναι η καλύτερη απάντηση.”

U2 – You’re The Best Thing About Me (Acoustic Version)

U2 – You’re The Best Thing About Me

Back To Top