skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vasco Rossi – La Verità

Το νέο single του κορυφαίου Ιταλού ερμηνευτή, Vasco Rossi, με τίτλο “La Verità”, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“La Verità”

Καλλιτέχνης: Vasco Rossi

Μουσική / Στίχοι: Roberto Casini, Vasco Rossi

Εταιρεία: Universal Music Italia

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το “La Verità” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του Vasco Rossi και κυκλοφορεί ήδη διαδικτυακά, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε μια έκδοση βινυλίου στις 23 Νοεμβρίου. Το τραγούδι έρχεται δύο χρόνια μετά την τελευταία ηχογράφηση του μεγάλου Ιταλού αν και κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού είχε διαρρεύσει από φανατικούς θαυμαστές-hackers που έκαναν την εταιρεία του Universal Music Italia, να τρέχει να μαζέψει τα “σπασμένα”.

Το τραγούδι είναι μια ανάλυση της σύγχρονης πραγματικότητας, την οποία έζησε, είδε και ανέλυσε ο Vasco με τις δικές του αισθήσεις. όπως αντιλαμβάνεστε φέρει την συγγραφική υπογραφή του ίδιου του Vasco, σε συνεργασία με τον Roberto Casini, drummer του πρώτου σχήματος των Steve Rogers Band, ο οποίος έχει συγ-γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Blasco, συμπεριλαμβανομένων των “Va bene va bene così”, “Gabri”, “Señorita”, “Colpa del whisky”, “Eh… già” και “Sono innocente ma…”. H ενορχήστρωση είναι δουλειά του μαέστρο Celso Valli, ο οποίος είναι επίσης ένας μακροχρόνιος συνεργάτης του κορυφαίου Εμιλιανού τραγουδοποιού.

Η δημοσίευση του single συνοδεύτηκε από την κυκλοφορία ενός lyric video που σκηνοθέτησε ο Pepsy Romanoff. Ο απόλυτος και σχεδόν μοναδικός πρωταγωνιστής του clip είναι ουσιαστικά η ίριδα του Vasco, που εξετάζει, παρατηρεί και διερευνά την πραγματικότητα.

Vasco Rossi - La Verità

Back To Top