skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Alexia – Beata Gioventù

Η Alexia γιορτάζει τα 50α γενέθλιά της!

Τίτλος τραγουδιού: “Beata Gioventù”

Καλλιτέχνης: Alexia

Μουσική / Στίχοι:  L.Vizzini, Mario Lavezzi

Σκηνοθεσία: Jacopo Pietrucci, Alessandro Soragna

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 19 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Στις 19 Μαΐου, η Ιταλίδα ερμηνεύτρια της pop μουσικής σκηνής γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της και για τον λόγο αυτό χάρισε στο κοινό της, αλλά και στον εαυτό της ένα ολοκαίνουριο single. Το “Beata Gioventù”, όπως λέγεται το τραγούδι, είναι ένα dance-pop single, για το οποίο -προς το παρόν- δεν έχει ανακοινωθεί αν θα περιλαμβάνεται σε κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά.

Η Alessia Aquilani, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει στην πλάτη της μία πληθώρα από studio albums, τόσο στην ιταλική, αλλά όσο και στην αγγλική γλώσσα. Αυτή τη φορά, η νέα της κυκλοφορία αφορά ένα ιταλόφωνο τραγούδι, με σκοπό να τιμήσει τα ένδοξα νιάτα, μιας και η ίδια συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής.

Το “Beata Gioventù” φέρει την υπογραφή των L.Vizzini και Mario Lavezzi και για αυτό στις 19 Μαΐου λάβαμε το video clip. Η σκηνοθεσία είναι αποκλειστική δουλειά των Jacopo Pietrucci και Alessandro Soragna, ενώ σε αυτό μπορούμε να απολαύσουμε την Alexia σε έναν συναυλιακό χώρο, να ερμηνεύει με περίσσιο ενθουσιασμό το νέο της τραγούδι.

Alexia - Beata Gioventù

Back To Top