skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Aloe Blacc – My Story (America’s Musical Journey O.S.T.)

Ο Aloe Blacc κυκλοφορεί το τραγούδι “My Story” από την ταινία “America’s Musical Journey”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Story”

Καλλιτέχνης: Aloe Blacc

Μουσική / Στίχοι: Aloe Blacc

Από το album: “America’s Musical Journey O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο υποψήφιος για Grammy τραγουδοποιός, Aloe Blacc κυκλοφόρησε το single, “My Story” μέσω της Interscope Records. Η συγγραφή των στίχων και της μουσικής φέρουν υπογραφή του ίδιου του Blacc. Το τραγούδι γράφτηκε για το το soundtrack της ταινίας “America’s Musical Journey” του MacGillivray Freeman, το όποιο μόλις έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Aloe Blacc εμπνεύστηκε το «My Story» ενώ ταξίδευε στην Αμερική, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας, η οποία παρακολουθεί τα βήματα του Louis Armstrong από τη Νέα Ορλεάνη στο Σικάγο αλλά και άλλος μεγάλους συναδέλφους του, όπως οι Dr. John, Jon Batiste, Emilio Estefan και πολλούς άλλους. Ο Blacc εμφανίζεται να ερμηνεύει το “My Story” κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Η ταινία ακολουθεί τον Blacc καθώς εντοπίζει τις ρίζες της Αμερικάνικης μουσικής μέσω πολύχρωμων τοπίων και πολιτισμών όπου γεννήθηκε η μουσική της χώρας. Νέα Ορλεάνη, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Νάσβιλ, Μέμφις, Μαϊάμι είναι μόνο μερικές από τις πόλεις του ταξιδιού του, κατά τη διάρκεια του οποίου εξερευνά τη σύγκρουση των πολιτισμών που γέννησε σημαντικές μορφές τέχνης όπως jazz, blues, country, rock’n’roll, hip-hop και άλλα. Την αφήγηση στην ταινία ανέλαβε ο βραβευμένος με Oscar, ηθοποιός, Morgan Freeman.

Aloe Blacc - My Story (America's Musical Journey O.S.T.)

Back To Top