skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | HAIM – Right Now

Οι αδερφές Haim δηλώνουν παρούσες!

Τίτλος τραγουδιού: “Right Now”

Καλλιτέχνης: HAIM

Μουσική / Στίχοι: Danielle Haim, Alana Haim, Ariel Rechtshaid, Este Haim

Σκηνοθεσία: Paul Thomas Anderso

Από το album: “Something to Tell You”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Το γυναικείο pop rock συγκρότημα είναι και πάλι κοντά μας. Οι αδερφές Haim, οι Este, Danielle, Alana και ο ντράμερ τους, Dash Huttον, μας συστήθηκαν το 2013 με το debut album τους “Days Are Gone”, ενώ τέσσερα χρόνια μετά επιστρέφουν απόλυτα ανανεωμένοι με το follow-up album τους. Ο τίτλος αυτού “Something To Tell You”.

Η κυκλοφορία της δεύτερης κατά σειρά ολοκληρωμένης δουλειάς τους αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε από τις δισκογραφικές Roc Nation, Polydor και Columbia Records. Ο εν λόγω δίσκος τους περιλαμβάνει συνεργασίες με πιστούς συναδέλφους τους, ενώ η Taylor Swift υπογράφει στίχους τραγουδιών τους. Για να προϋπαντήσουν την επερχόμενη δουλειά τους στις 27 Απριλίου κυκλοφόρησαν το lead single του album μαζί με το video clip του.

Το “Right Now”, όπως λέγεται το τραγούδι υπογράφουν οι Danielle Haim, Alana Haim, Ariel Rechtshaid και Este Haim. Ο Paul Thomas Anderson, που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του video clip, μας δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος να ηχογραφούν το ρυθμικό, mid-tempo “Right Now”.

HAIM - Right Now

Back To Top