skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | LP – Girls Gone Wild

H LP επανέρχεται με το νέο της, οπτικοποιημένο, single “Girls Gone Wild”.

Τίτλος τραγουδιού“Girls Gone Wild”

Καλλιτέχνης: LP

Μουσική / Στίχοι: Laura Pergolizzi, M. Gonzalez, Nathaniel Campany

Σκηνοθεσία: Darren Craig

Εταιρεία: BMG

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

H LP (Laura Pergolizzi όπως είναι το πραγματικό της όνομα) παρουσίασε για πρώτη φορά το τραγούδι της “Girls Go Wild” κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο Σακραμέντο, στις 9 Φεβρουαρίου, δηλαδή την εναρκτήρια νύχτα της αμερικανικής περιοδείας της. Διψώντας για οποιοδήποτε απόσπασμα ή προεπισκόπηση της νέας μουσικής της, ακόμα περισσότερο από τότε που κυκλοφόρησε το τελευταίο της album, το κοινό αναρωτιόταν αν θα παρουσιάσει κάποια νέα τραγούδια μέσα από αυτές τις εμφανίσεις της. Και το έκανε, την πρώτη κιόλας νύχτα της περιοδείας.

H ίδια υπογράφει τους στίχους και τη μουσική μαζί με τους M. Gonzalez και Nathaniel Campany, ενώ το τραγούδι φτάνει σε εμάς μέσα από ένα ολοκαίνουριο video clip που σκηνοθέτησε ο Darren Craig. Το clip είναι απλό και τοποθετεί την LP σε ένα τεχνητό φυσικό τοπίο μέσα σ’ένα studio.

To τραγούδι ακολουθεί το πολυπλατινένιο album της “Lost On You” του 2016 αλλά και την πρόσφατη επιτυχία της “N’oublie pas” με την Mylène Farmer, που κυκλοφορεί με το δίσκο της δεύτερης, “Désobéissance”. Νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι, είχε κυκλοφορήσει και το χορευτικό single “Day By Day” μαζί με τους Swanky Tunes.

LP - Girls Gone Wild

Back To Top