skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Mario Biondi – Rivederti

Η κομψότητα της soul φτάνει στο Festival του Sanremo 2018 με τον Mario Biondi να τραγουδά επί σκηνής το νέο του τραγούδι, “Rivederti”!

Τίτλος τραγουδιού: “Rivederti”

Καλλιτέχνης: Mario Biondi

Μουσική / Στίχοι: Mario Ranno (Biondi), Giuseppe Furnari, Dario Fisicaro

Σκηνοθεσία: Antonio Usbergo, Niccolò Celaia (Younuts!)

Από το album: “Brasil”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Διπλό ντεμπούτο έκανε στο φετινό φεστιβάλ του San Remo, ο μεγάλος Ιταλός ερμηνευτής της soul, Mario Biondi καθώς όχι μόνο, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει κάτι στα ιταλικά, αλλά αυτή είναι και η πρώτη φορά για την καριέρα του τραγουδιστή από την Κατάνια, που είναι σπαρμένη με βραβεία και διεθνούς φήμης αναγνωρίσεις, που φτάνει στη σκηνή του Ariston ως διαγωνιζόμενος.

Το τραγούδι με το οποίο επιτυγχάνει τα παραπάνω έχει τίτλο «Rivederti». Οι στίχοι του είναι γραμμένοι από τον ίδιο και έχουν ως πρωταγωνιστές, δύο εραστές που, αφού έχουν περάσει πολύ χρόνο μακριά, συναντιούνται ξανά σε ένα αποκομμένο από τον κόσμο, τόπο, όπου οι αναμνήσεις σταματούν, και κρυσταλλώνουν στην αιωνιότητα.

Τη μουσική του υπογράφουν οι Giuseppe Furnari και Dario Fisicaro ενώ τη σκηνοθεσία του όμορφου video clip του, ανέλαβαν οι Antonio Usbergo και Niccolò Celaia (γνωστοί ως το δημιουργικό δίδυμο των Younuts!). Το τραγούδι προαναγγέλλει ταυτόχρονα την δισκογραφική επιστροφή του Biondi με τον ολοκαίνουριο δίσκο του, “Brasil” που  αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου.

Ο δίσκος θα αποτελείται από δεκατρείς νέες ηχογραφήσεις εκ των οποίων η μια θα είναι μια εναλλακτική εκτέλεση του «Rivederti”, υπό τον υπότιτλο “Rio Version”, όπου θα συμμετέχουν οι μεγάλοι Βραζιλιάνοι καλλιτέχνες, Daniel Jobim και Ana Carolina.

Mario Biondi - Rivederti

Back To Top