skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Zayn – Sour Diesel

Ο Zayn επανέρχεται με το νέο του single και video clip “Sour Diesel”.

Τίτλος τραγουδιού“Sour Diesel”

Καλλιτέχνης: Zayn

Μουσική / Στίχοι: Zayn, Rob Cavallo, James Ho

Σκηνοθεσία: Sing J. Lee

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Zayn Malik επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Sour Diesel”! Μετά τις απανωτές κυκλοφορίες τριών διασκευών από καλλιτέχνες όπως: Beyoncé (“Me, Myself and I”), Elvis Presley (“Can’t Help Falling in Love”) και Jhené Aiko feat.Childish Gambino (“Bed Peace”), ο Βρετανός καρδιοκατακτητής επιστρέφει με το τραγούδι αυτό που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’80, με τον τίτλο να παραπέμπει σε ένα είδος κάνναβης, με το οποίο παρομοιάζει την ιστορία μιας “εθιστικής αγάπης”!

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Rob Cavallo και James Ηο ενώ τη σκηνοθεσία του συνοδευτικού του video clip υπογράφει ο Sing J. Lee.

Πρόκειται για ένα απόλυτα κινηματογραφικό clip, στο οποίο ο Zayn αναλαμβάνει το ρόλο του ήρωα που παίρνει το νόμο στα χέρια του. Ντυμένος με μια στολή εμπνευσμένη από τον Batman, κατατροπώνει μερικούς “κακούς” του σεναρίου στις γεμάτες δράση σκηνές του.

Το “Sour Diesel” πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο άλμπουμ του Zayn, το οποίο προηγουμένως μας χάρισε τα singles “Let Me” και “Entertainer”.

Zayn - Sour Diesel

Back To Top