skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Weezer – Happy Hour

Έλα να διασκεδάσουμε μαζί με τους Weezer και το νέο τους τραγούδι, “Happy Hour”!

Τίτλος τραγουδιού“Happy Hour”

Καλλιτέχνης: Weezer

Μουσική / Στίχοι: Rivers Cuomo, Oh, Hush!, Seann Bowe

Από το album: “Pacific Daydream”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Οι Weezer βρίσκονται σε κατάσταση έκστασης και μας προσκαλούν να μοιραστούμε την ευφορία τους, μέσα από ένα νέο και ‘ζωντανό’ τραγούδι, που ακούει στον τίτλο “Happy Hour”. Πρόκειται για ακόμα μία εισαγωγή από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο τους, “Pacific Daydream”, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για τις 27 Οκτωβρίου, μέσω της Atlantic και Crush Records. Το “Happy Hour” ήρθε ως μία νέα και διαφορετική μουσική πρόταση από το αμερικανικό συγκρότημα, που αποκλίνει από τα μέχρι τώρα ακούσματα, αλλά και τα πρόσφατα τραγούδια που κυκλοφόρησαν.

Μην περιμένεις να ακούσεις την εύρυθμη μουσική τωνWeekend Woman και Beach Boy”, τα οποία αυτομάτως μας παραπέμπουν σε καλοκαιρινή διάθεση. Μεστό, πιο αργό και απόλυτα χαρούμενο, το “Happy Hour” είναι σε στίχους και μουσική των Rivers CuomoOh, Hush! και Seann Bowe.

Σχετικά με την αλλαγή στον ήχο τους και την καινοτομία στο νέο τους δίσκο, ο Cuomo ανέφερε: “Πραγματικά ήταν πρόκληση για εμάς να αφήσουμε πίσω την ‘στραπατσαρισμένη’ κιθάρα των 90s’ και να προσπαθήσουμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.” Η σημασία του “Happy Hour” από την άλλη πλευρά, όπως δηλώνει ξανά ο Cuomo δεν έχει σχέση με το ποτό, αλλά με την συντροφικότητα και την κοινωνία και με τον συμβιβασμό ότι δεν τα έχουμε και ποτέ δεν θα προσαρμοστούμε σε αυτά.

Weezer - Happy Hour

Back To Top