skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Will Sparks – Fingers

Ο διάσημος Αυστραλός DJ, Will Sparks επανέρχεται με το τραγούδι “Fingers”!

Τίτλος τραγουδιού“Fingers”

Καλλιτέχνης: Will Sparks

Μουσική / Στίχοι:  Will Sparks

Εταιρεία:  Will Sparks

Από το LP: digital download

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Το βουνό της επιτυχίας του Αυστραλού DJ, Will Sparks συνεχίζει να διογκώνεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι του “Fingers”. Γνωστός ως ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα ταλέντα του Billboard, ο Will έχει δουλέψει με μια πληθώρα κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής για να παραδώσει τα καλύτερα της electro και πολλά άλλα.

Ο δημιουργός των επιτυχιών “Bring It Back” (με τον Joel Fletcher) και “Ah Yeah So What!” (feat. Wiley & Elen Levon), έρχεται και φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο νοερά με το νέο του single -το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν για download από κάθε γνωστή διαδικτυακή κονσόλα- αλλά και αυτοπροσώπως μιας και η τελευταία του περιοδεία “Sparks Mania 2018” εμπεριέχει τέσσερις (!!!) στάσεις στη χώρα μας, δύο στη Μύκονο και δύο στην Ιο (έπεται μονάχα η δεύτερη στην Ίο στις 26 Αυγούστου στο FarOut Beach Club).

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το παραπάνω event

Το “Fingers” είναι ένα απόλυτα καλοκαιρινό EDM τραγούδι που έχει τη δύναμη να ξεσηκώσει κάθε ακροατή ενώ η επιτυχία του είναι σχεδόν δεδομένη στα charts του είδους, μιας και ο Will δεν έχει σκοπό να σταματήσει σύντομα να προωθεί τις δουλειές του!

Will Sparks - Fingers

Α, ναι! Για να μην ξεχνιόμαστε το SounDarts.gr έχει δώσει το δικό του ραντεβού με τον κ.Sparks και σύντομα θα μάθετε τα πάντα…

Back To Top