skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Young Thug – Back Bone (“Before Anythang” O.S.T.)

Ο Young Thug συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας “Birdman Presents: Before Anythang” και μοιράζεται μαζί μας το “Back Bone”!

Τίτλος τραγουδιού“Back Bone”

Καλλιτέχνης: Young Thug

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Birdman Presents: Before Anythang”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η Cash Money Records είναι η υπεύθυνη για την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ για την εξέλιξη της hip hop μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Για τον σκοπό αυτό ο Birdman συνεργάστηκε με τον Mannie Fresh και το αποτέλεσμα άκουσε στο “Designer Caskets”, ένα από τα τραγούδια που βρίσκονται στην επίσημη tracklist του soundtrack για το “Before Anythang”. Ονόματα όπως οι Jacquees, DeJ Loaf, Migos, Gucci Mane και Kodak Black περιλαμβάνονται στο εν λόγω album, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε.

Ο Young Thug δεν θα μπορούσε να λείπει από το συγκεκριμένο line-up και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο “Back Bone”. Τα hip-hop μουσικά στοιχεία κυριεύουν το τραγούδι, ενώ στο πλάνο και συγκεκριμένα στις δεύτερες φωνές βρίσκουμε τον Birdman. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι στο soundtrack “Before Anythang” περιλαμβάνεται ακόμα μία συνεργασία των δύο αυτών καλλιτεχνών, αυτή τη φορά για το τραγούδι “Lil One”, ενώ στο video clip που γυρίστηκε για τις ανάγκες προώθησης του τραγουδιού απολαύσαμε την εκκεντρική Paris Hilton. Ανεξαρτήτως αυτής της κυκλοφορίας, ο Young Thug είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από τις solo δημιουργίες και το τελευταίο υλικό που ακούσαμε από τον ίδιον ήταν το “Liger” σε συνεργασία με τον DJ Carnage, το 2017.

Young Thug – Back Bone

Back To Top