skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zayn – Good Years

Ακόμα ένα τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο του κυκλοφόρησε ο Zayn, με τίτλο “Good Years”!

Τίτλος τραγουδιού“Good Years”

Καλλιτέχνης: Zayn

Μουσική / Στίχοι: Anthony Hannides, Michael George Hannides, Khaled Rohaim, ZAYN, Herbie Crichlow

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: “Icarus Falls”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Στο νέο του τραγούδι με τίτλο “Good Years”, o Zayn Malik, περιγράφει λεπτομερώς την ταλαιπωρία στη ζωή του βρισκόμενος στα φώτα της δημοσιότητας και εκφράζει τη λύπη του για το χρόνο που πέρασε σε αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, τραγουδάει για τη ζωή του. Στο τραγούδι του “rEaR vIeW” του 2015, θυμάται ανθρώπους και σκέψεις από το παρελθόν και το παρόν του και περιγράφει τον αγώνα του, να επανέλθει στο πλαίσιο μιας κανονικής ζωής μετά από την αποχώρησή του από το δημοφιλές συγκρότημα.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως ένα ακόμα promotional single του δίσκου και follow-up του πέμπτου κατά σειρά single, “Rainberry”. Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των: Anthony Hannides, Michael George Hannides, Khaled Rohaim, Herbie Crichlow, σε συνεργασία με τον ίδιο τον ερμηνευτή.

“Icarus Falls” φέρει ως τίτλο, λοιπόν, η επερχόμενη και δεύτερη σε σειρά δισκογραφική δουλειά του Zayn, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω της RCA Records στις 14 Δεκεμβρίου. Μπορεί το media να επικεντρώνονται σε προσωπικά ζητήματα του τραγουδιστή, ο ίδιος όμως παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του μιας και βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δίσκου. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Nicki Minaj και ο Timbaland έχουν εμπιστευτεί τον ίδιο και για τον λόγο αυτό, στον δίσκο συναντάμε συνεργασίες στα τραγούδια “No Candle No Light” και “Too Much” αντίστοιχα.

Zayn - Good Years

Back To Top