skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Zedd feat. Maren Morris & Grey – The Middle

Ο Zedd, κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, με τίτλο “The Middle”, σε συνεργασία με την τραγουδίστρια της country, Maren Morris και το electronic duo, Grey.

Τίτλος τραγουδιού: “The Middle”

Καλλιτέχνης: Zedd feat. Maren Morris & Grey

Μουσική / Στίχοι: Zedd, Stefan Johnson, Marcus Lomax, Kyle Trewartha, Sarah Aarons, Jordan Johnson & Michael Trewartha

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 23 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο ρωσικής καταγωγής, μουσικός, παραγωγός και DJ, Zedd, κυκλοφόρησε ένα καινούριο single, με τον τίτλο “The Middle”, στο οποίο συμμετέχουν η τραγουδίστρια της country, Maren Morris –με την οποία ο Zedd ενώνει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά– και το electronic duo, Grey. Με τους τελευταίους, ο Zedd έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, σε τραγούδια όπως είναι το “Starving” και το “Adrenaline”.

Μιλώντας για την δημιουργία του “The Middle” και την συνεργασία του με τους Maren Morris και Grey, o Zedd εξηγεί: “Δουλέψαμε σκληρά για αυτό το τραγούδι για να το τελειοποιήσουμε, και είναι υπέροχο που είμαι επιτέλους σε θέση να το μοιραστώ με όλους. Είναι φοβερά διασκεδαστικό το να δουλεύεις με την Maren, γιατί είναι σαφώς μια εξαιρετική τραγουδίστρια και πολύ ταλαντούχα μουσικός. Και, όπως πάντα, λατρεύω να δουλεύω με τους Grey, γιατί πιέζουμε τους εαυτούς μας ώστε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή μουσική, και το αποτέλεσμα είναι απίστευτο”.

Το “The Middle”, σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του Zedd, για το 2018, η οποία ακολουθεί το “Get Low”, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, σε συνεργασία με τον Liam Payne. Πρόκειται για ένα ρυθμικό, electro-pop τραγούδι, όπου η Morris τραγουδάει για την αναγκαιότητα του συμβιβασμού ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, προκειμένου να σωθεί μια σχέση. “Oh baby, why don’t you just meet me in the middle?/ I’m losing my mind just a little/ So why don’t you just meet me in the middle?”.

Zedd feat. Maren Morris & Grey - The Middle

Back To Top